Jaarlijkse collecte Enkhuizen

Jaarlijkse collecte Enkhuizen

Help daarom mee tijdens onze jaarlijkse collecte week, die zal plaats vinden tussen 28 augustus en 2 september. Samen met vele vrijwilligers zamelen we geld in voor onderwijs. Want hoe meer collectanten, hoe meer geld er opgehaald kan worden voor kinderen.

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig?
Wij zoeken enthousiaste mensen die van aanpakken weten en het niet erg vinden om gedurende 1 week een paar uur te collecteren. Daarnaast goede contactuele eigenschappen heeft en zich betrokken voelt bij onze projecten. Ben jij diegene die wij zoeken!

Wat wij handig vinden:
– Zelfstandig kunnen werken;
– Creatief;
– Initiatiefrijk;
– Goed in overleg en een wijkteam kunnen werken.

Wat is de meerwaarde van dit vrijwilligerswerk?
Door bij te dragen aan een goed doel krijg je veel energie. Bovendien krijg je hier de kans om mee te helpen aan het uitbouwen van onze organisatie. De inzet van jouw werkzaamheden binnen de stichting biedt weeskinderen de mogelijkheid zich te ontwikkelen door naar school te kunnen gaan.

Hoe kan ik me aanmelden?
Wanneer je contact met ons opneemt via email of telefoon, zorgen we ervoor dat je alle nodige informatie krijgt, zoals contactpersoon, wijkindeling, collectebus ed.

Mail naar info@kalyani.nl of bel op 06 457.740.97 voor vragen.

Laatste nieuws:

Stichting Kalyani kijkt terug op een succesvolle collecteweek. Tussen 28 augustus en 2 september haalden collectanten in Enkhuizen een bedrag op van €1623,11.