Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka
Ramona van Ark | Stichting Kalyani

Help mee als collectant!

In Enkhuizen lopen wij in de periode van 26 tot 31 augustus (week35) weer onze jaarlijkse collecteweek. Om de collecte in alle wijken weer succesvol te laten verlopen, zijn wij weer op zoek naar collectanten. Lang niet iedereen vind het een leuk werkje om te doen maar, de jaarlijkse collecte is een belangrijk moment om geld in te zamelen voor onze projecten. 

Wij zetten ons al jarenlang in voor kansarme kinderen in Sri Lanka. Met donaties uit Enkhuizen en omgeving financiert de stichting onder andere zijn school en educatie projecten. In Sigiriya is in de afgelopen 1,5 jaar een school gebouwd die lessen geeft in Engelse schrijf/conversatie lessen en IT opleidingen. Zo zijn er voor het creëren van een gezonde en prettige leeromgeving voor de leerlingen nog extra middelen nodig. Om de lesruimtes behaaglijk te maken en om te zorgen voor een juiste temperatuur van de hardware die er staat zijn nog 4 stuks airco’s nodig. Nog niet alle ruimtes hebben voldoende meubilair, kasten en schoolmaterialen. De opbrengst van de collecte zal ons hierbij helpen. 

Extra hulp nodig 

Normaal gesproken lukt het de stichting om met een team van enthousiaste vrijwilligers alle wijken binnen de vest te lopen maar, dit jaar zouden wij dit graag willen uitbreiden.”We hopen dat er genoeg Enkhuizenaren zijn die ons willen helpen met de collecte”, aldus Ramona Kalyani van Ark, oprichter van Stichting Kalyani. “Met een paar uurtjes van uw tijd kunt u een groot verschil maken voor de toekomst van kinderen in Sri Lanka.”

Collecteren wanneer het je uitkomt

Collecteren kan op verschillende tijdstippen, van maandag tot en met zaterdag. Je kunt je aanmelden voor de hele week of een avond. Collecte lopen gebeurt veelal in de avond uurtjes tussen 17:00u en 20:30u. De stichting zorgt voor alle benodigde materialen, zoals een collectebus, key tags met naam vermelding en informatiefolders.

Meer informatie

Voor meer informatie over de collecte kun je jezelf aanmelden als collectant kan via email: info@kalyani.nl of contact met Richard van Ark via 06-45774097

Volg ons of deel dit bericht

Donatie van Buriyani lunch

Donatie van Buriyani lunch

Donatie van een Buriyani lunch + wand ventilator Afgelopen week was bijzonder vanwege de viering van "Vesak Full Moon Poya". Dit is de viering van drie belangrijke momenten van Gautame Buddha. Namelijk zijn geboorte, zijn verlichting en zijn dood. Op nog geen 500m van...

Zuiderkerk markt zaterdag 13 april

Zuiderkerk markt zaterdag 13 april

Deelname Zuiderkerk markt Enkhuizen Op zaterdag 13 april was de stichting aanwezig met een verkoop kraampje tijdens de viering van het 600 jarig bestaan van de Zuiderkerk. Deze hele dag was gevuld met verschillende activiteiten voor zowel jong en oud. Eliyah en Ethan...

Al vanaf €15,- euro per maand steun je één van onze projecten

Of liever doneren via je eigen bank: NL29RABO0155728377 t.n.v. Stichting Kalyani

a257cf3a 83b1 489e b833 2179db7cc11f
Scan deze IDeal Qr code met je eigen bankapp en doneer zo een eigen bijdrage

Stichting Kalyani zet zich in voor de educatieve ontwikkeling en zorg van de kinderen in Sri-Lanka zodat zij kans maken op een betere toekomst!

© 2024 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 - 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan en Eliyah