2011 - 2021 ✓ Yeah..Wij vieren ons 10 jarig bestaan ✓ Klik mij ! 👉

Steun & hulp tijdens corona

Want de impact is enorm en het raakt ons allemaal

Laten, we elkaar helpen

“We zijn nu meer dan ooit zo verbonden met elkaar”

De wereld is tot een stilstaand gekomen door het Covid 19 virus. We moeten nu voor bepaalde tijd leven met beperkingen. Zoveel mogelijk thuis werken en blijven word geadviseerd. Ons houden aan het “social distance’ protocol. Alleen op deze manier kunnen we samen het virus bestrijden en ervoor zorgen dat we uiteindelijk weer een normaal dagelijks leven kunnen terug krijgen.

We zien prachtige en creatieve initiatieven in onze omgeving onstaan. Ook zien we dit dagelijks op het nieuws. Er is nu meer dan ooit een verbondenheid met elkaar want iedereen word geraakt. Inmiddels gaan de kinderen weer naar school en mag er weer worden gesport en kunnen we gewoon bij één iemand op bezoek. We verbinden nu meer dan ooit digitaal met elkaar maar, geven ook zo steun. We leven nog altijd in één van de sterkste economische landen van de wereld en vanuit de regering komt er steun en daar mogen we als trotse Nederlanders dankbaar voor zijn.

“Mensen die al in armoede leven komen nu nog dieper in de problemen”

In Sri-Lanka is het toerisme veela stil gevallen en nu komen veel arme gezinnen dieper in de problemen. Het werk ligt stil en veel bedrijven gaan failiet. Met de weinig tot geen sociale voorzieningen vanuit de regering komen de inkomsten tot een stop. Bij de meest kwetsbare en arme families komt dit hard aan. Er is geen geld meer voor het kopen van eten en het krijgen van beschermingsmaterialen is nihil.

Stichting Kalyani biedt daarom hulp aan door het verstrekken van voedselpakketten. Met een voedselpakket kunnen veel families weer een paar weken vooruit. Helpt u ons mee? Samen moeten we ervoor zorgen dat ook deze kwetsbare families weten dat er anderen zijn die hun willen helpen. Op deze manier krijgen ook hun weer vertrouwen en hoop.

Doneer, een voedselpakket

Rice 5 kgs, Dhall 1 kgs, Potato 1 kgs, Chilly Powder 100 gram, Curry Powder 100 gram, Garlic 250 gram, Table Salt 1pkt, Flour 1kgs, Tea 50 grams, Sugar 1kgs, Soap 2, Panadol 1pkt, Biscuits 1pkt, Sprats 250 grams, Coconuts 2, Eggs 6 and Milk Powder 350 gram

Ja, Ik wil doneren

Stichting Kalyani kan voor 2000LKS ofwel €9,- een gezin een voedselpakket geven.

of kies voor

Doneren via mijn bank

Indien je niet ons donatie formulier wilt gebruiken om geld te doneren, kun je natuurlijk ook altijd zelf een gift doen via je eigen bank. Ook op deze manier kun je zelf kiezen of je eenmalig of periodiek geld wilt overmaken. Het bedrag kun je  overboeken op ons bankrekening nr.:

NL29RABO0155728377 t.n.v. Stichting Kalyani.

 

287+ voedselpakketten gedoneerd

Laatste nieuws

Bouw nieuwe toiletvoorzieningen

Bouw nieuwe toiletvoorzieningen

Een tijdje geleden hebben we al eens kort bericht dat er een klein bouwprojectje op de planning stond. Het gaat hier om de bouw van nieuwe toiletvoorzieningen voor basisschool:...

Stichting Kalyani bestaat 10 jaar

Stichting Kalyani bestaat 10 jaar

Het is dit jaar 10 jaar geleden dat Stichting Kalyani werd opgericht en dat betekend een mijlpaal. In al die jaren zijn vele prachtige initiatieven en projecten ontstaan, zijn er...

Al vanaf €10 euro per maand steunt u één van onze projecten

© 2021 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 - 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan & Eliyah

Pin It on Pinterest

Share This