Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka

Steun & hulp tijdens corona

Met een voedselpakket kunnen families weer een paar weken vooruit

Laten, we elkaar helpen

“We zijn nu meer dan ooit zo verbonden met elkaar”

Nu Europa weer langzaam van het slot gaat en er in Nederland steeds meer mogelijk is, heeft Sri Lanka te maken met een derde Covid golf. Het land zat in een lockdown tot 14 juni. Het was verboden zich te verplaatsen buiten de provinciale grenzen. Zoveel mogelijk thuis werken en blijven werd vanuit de regering geadviseerd. Naast het houden aan het “social distance’ protocol. Alleen op deze manier kan het land weer meer controle krijgen op het virus.

Er wordt inmiddels gevaccineerd en zo 3,4 % van de bevolking heeft een eerste prik gekregen 

“Mensen die al in armoede leven komen nu nog dieper in de problemen”

Veel arme gezinnen komen dieper in de problemen. Het werk ligt stil en veel bedrijven gaan failiet. Met de weinig tot geen sociale voorzieningen vanuit de regering komen de inkomsten tot een stop. Bij de meest kwetsbare en arme families komt dit hard aan. Er is geen geld meer voor het kopen van eten en het krijgen van beschermingsmaterialen is nihil.

Stichting Kalyani biedt daarom hulp aan door het verstrekken van voedselpakketten. Met een voedselpakket kunnen veel families weer een paar weken vooruit. Helpt u ons mee? Samen moeten we ervoor zorgen dat ook deze kwetsbare families weten dat er anderen zijn die hun willen helpen. Op deze manier krijgen ook hun weer vertrouwen en hoop.

Doneer, een voedselpakket

Rice 5 kgs, Dhall 1 kgs, Potato 1 kgs, Chilly Powder 100 gram, Curry Powder 100 gram, Garlic 250 gram, Table Salt 1pkt, Flour 1kgs, Tea 50 grams, Sugar 1kgs, Soap 2, Panadol 1pkt, Biscuits 1pkt, Sprats 250 grams, Coconuts 2, Eggs 6 and Milk Powder 350 gram

Ja, Ik wil doneren

Stichting Kalyani kan voor 2000LKS ofwel €9,- een gezin een voedselpakket geven.

of kies voor

Doneren via mijn bank

Indien je niet ons donatie formulier wilt gebruiken om geld te doneren, kun je natuurlijk ook altijd zelf een gift doen via je eigen bank. Ook op deze manier kun je zelf kiezen of je eenmalig of periodiek geld wilt overmaken. Het bedrag kun je  overboeken op ons bankrekening nr.:

NL29RABO0155728377 t.n.v. Stichting Kalyani.

 

1500 voedselpakketten gedoneerd

Laatste nieuws

Hobby en kunstroute Enkhuizen

Hobby en kunstroute Enkhuizen

Deelname Hobby en Kunstroute Enkhuizen Op zaterdag 20 mei jl. nam stichting Kalyani deel aan de Hobby en Kunstroute. Deze dag die zoals elk jaar plaats vind in de boerenhoek...

Bouw van school Sigiriya gestart

Bouw van school Sigiriya gestart

Start bouwproject: Nieuwe school in Sigiriya De stichting heeft vanaf het begin altijd het doel gehad om projectmatig steun te bieden op tal van verschillende gebieden. Waar is...

Al vanaf €10,- euro per maand steun je één van onze projecten

Of liever doneren via je eigen bank: NL29RABO0155728377 t.n.v. Stichting Kalyani

Scan deze IDeal Qr code met je eigen bankapp en doneer zo een eigen bijdrage

Stichting Kalyani zet zich in voor de educatieve ontwikkeling en zorg van de kinderen in Sri-Lanka zodat zij kans maken op een betere toekomst!

A Friend For Sri Lanka

© 2023 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 - 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan & Eliyah