Update website komt eraan!

Update website komt eraan!

Zoals sommigen al hebben gelezen op onze social media kanalen zijn we druk bezig geweest met een het vinden van nieuwe manier van sponsoring die voor iedereen meer persoonlijk is. Deze vraag kregen wij vaak te horen in het afgelopen jaar. In samenwerking met Limoen.nl uit Amsterdam komen wij vanaf 1 september met een grote nieuwe update voor de website. Na ons bezoek aan onze computerschool in Monaragala zagen en hoorden wij van de manager Tissa Ariyarathna dat veel kinderen uit arme gezinnen komen en hun lesgeld niet kunnen betalen. Er is inmiddels een wachtlijst van 500 kinderen samengesteld. Wij zien al deze kinderen graag naar school gaan om zo hun diploma te halen.

De nieuwe update geeft u en ik de mogelijk om persoonlijk een kind te sponsoren met een eenmalig bedrag van €15,- U draagt dus persoonlijk bij aan het mogelijk maken van computeronderwijs. Onderwijs staat voor veel van de kinderen in Sri Lanka bovenaan hun verlanglijstje en omdat we samenwerken met verschillende grote instanties zijn alle behaalde diploma’s rechtsgeldig zodat de toekomst voor het vinden van een betere baan een stuk dichterbij is gekomen. Geweldig toch.

Iedere sponsor ontvangt na ontvangst van de betaling een gedetailleerd profiel document per email van het gesponsorde kind. Wij zorgen ervoor dat de kinderen ook van u een bericht ontvangen en als ze slagen ontvangt u een natuurlijk een prachtige foto.