Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka
Multiculturele middag

9 landendag

De 9 landendag wordt georganiseerd door stichting Welwonen in de Bonteveer te Enkhuizen. Tijdens deze dag kan een ieder kennis maken met verschillende landen, hun cultuur en typische gerechten en lekkernijen. In het wijkcentrum en eetcafe, en ook buiten waant u zich In Sri Lanka, Rwanda, Polen, Itali√ę, Turkije en Indonesi√ę. Er is live muziek, een loterij en andere voorstellingen waaronder een sari modeshow of een kungfu demonstratie. De kinderen konden een speurtocht doen, zich laten schminken en grabbelen en ballonfiguren maken.

De opbrengst van deze dag word gedoneerd aan een goed doel en natuurlijk was Stichting Kalyani ook een keer het goede doel tijdens dit evenement.

De opbrengst¬†van deze dag was ‚ā¨1300,- wat een top bedrag was.

Verder hebben we tijdens deze dag meer kunnen vertellen over onze projecten als stichting en hebben wij een sari modeshow gegeven. En natuurlijk hebben mensen ook kunnen proeven van onze Sri-Lankaanse curry’s en andere lekkernijen die onze Sri-Lankaans vrienden Logan en Bhanu speciaal voor ons hadden gemaakt om te verkopen tijdens deze dag.

Al met al is de 9 landendag altijd een gezellig evenement. 

Al vanaf ‚ā¨10 euro per maand steunt u √©√©n van onze projecten

© 2021 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 Р1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan & Eliyah