Jaarlijkse collecte Enkhuizen

Jaarlijkse collecte Enkhuizen

Meld je aan als collectant

Stichting Kalyani is altijd op zoek naar mensen die mee willen helpen met de collecte.  Van 26 augustus t/m 1 september 2019 gaan onze collectanten weer door Enkhuizen om geld op te halen. Help jij ook mee?

We zijn blij met elk uurtje

Stichting Kalyani is blij met elk uurtje dat je collecteert. Sommige mensen gaan een paar avonden de huizen langs, anderen een paar uurtjes overdag. Je kunt zelf bepalen wanneer en hoe lang je wilt collecteren. Alle beetjes helpen.

Als je je aanmeldt, neemt iemand van Kalyani ruim op tijd contact met je op. We bespreken hoe het collecteren in zijn werk gaat, wanneer de collectebus, het legitimatiebewijs en andere materialen kunnen worden opgehaald en wanneer je gaat collecteren. Loop je graag met iemand samen? Dat kan natuurlijk, want samen lopen is zeker zo gezellig.

De collecte, van groot belang

De collecte is voor onze projecten een onmisbare bron van inkomsten. Op deze manier kunnen wij onze projecten uitbreiden en waar nodig nieuwe opstarten. De collecte loop je dan namens stichting Kalyani maar, door bij te dragen aan een goed doel krijg je veel energie. Bovendien krijg je hier de kans om mee te helpen aan het uitbouwen van onze organisatie. De inzet van jouw werkzaamheden binnen de stichting biedt (wees) kinderen de mogelijkheid zich te ontwikkelen door naar school te kunnen gaan. Daarom is de collecte zo belangrijk.

Wat wij handig vinden:

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig?
Wij zoeken enthousiaste mensen die van aanpakken weten en het niet erg vinden om gedurende 1 week een paar uur te collecteren. Daarnaast goede contactuele eigenschappen heeft en zich betrokken voelt bij onze projecten. Ben jij diegene die wij zoeken!

– Zelfstandig kunnen werken;
– Creatief;
– Initiatiefrijk;
– Goed in overleg en een wijkteam kunnen werken.

Hoe kan ik me aanmelden?
Wanneer je contact met ons opneemt via email of telefoon, zorgen we ervoor dat je alle nodige informatie krijgt, zoals contactpersoon, wijkindeling, collectebus ed. Mail naar info@kalyani.nl of bel op 06 457.740.97 voor vragen.