Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka
Na de aanslagen

Slachtofferhulp Sri-Lanka

Op 1e paasdag 2019 vonden er kort na elkaar acht aanslagen plaats in Sri-Lanka. Onder meer drie rooms-katholieke kerken en drie luxe hotels waren het doelwit. Er vielen ongeveer 253 doden en ca. 500 gewonden.

Tijdens deze aanslagen zijn ook de vrienden en buren van onze lokale vrijwilligers getroffen. Van onze chauffeur zijn er 130 mensen overleden van de gemeente in Negombo. Daarom heeft Stichting Kalyani besloten om slachtoffer hulp te bieden.

Ons doel is om voornamelijk kinderen te helpen die zijn getroffen tijdens deze aanslagen, dit zowel op educatieve als medische basis. Zo zijn er een hoop kinderen die niet meer naar school kunnen doordat er onvoldoende inkomen is.

Daarnaast proberen wij ook slachtoffers te helpen op medisch gebied, denk hierbij aan medicijnen, rolstoelen of protheses. 

Tot zover hebben wij een deel van het ingezamelde geld gebruikt. Zo hebben wij getroffen gezinnen/kinderen geld en vouchers gegeven waarmee zij schoolspullen kunnen kopen.

Echter doordat onze lokale vrijwilligers zelf ook in moeilijkheden zitten, word er in januari/februari nog gedoneerd aan gezinnen in Negombo.

euros aan donaties opgehaald

Help mee! Doneer nu

Al vanaf €10 euro per maand steunt u één van onze lopende projecten waar Stichting Kalyani zich voor inzet.

© 2020 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 – 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy