Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka
2015 & 2017

Sponsorplons

Stichting Enkhuizen voor Ontwikkelingssamenwerking (EvO) organiseert elk jaar de sponsorplons. Kinderen van alle scholen in Enkhuizen zwemmen dan zoveel mogelijk gesponsorde baantjes voor een stichting naar keuze.

Het kiezen van een stichting is best een bijzonder proces. Van elke school wordt een afgevaardigde gestuurd en komen in totaal 11 kinderen bij elkaar. Elke stichting die zich heeft aangemeld voor de Sponsorplons wordt dan besproken door deze kinderen, wanneer er vervolgens gestemd wordt voor welke stichting zij willen zwemmen.

Tot tweemaal aan toe is Stichting Kalyani gekozen, in 2015 en 2017. In beide jaren hebben zij voor een ander project gezwommen.

De kinderen hebben in 2015 maar liefst een bedrag van €5700,- euro bij elkaar gezwommen. Het bedrag is in dit jaar gegaan naar de renovatie van het Pandhukabaypura College.

In 2017 hebben de kinderen maar liefst een bedrag van €6400,- euro bij elkaar gezwommen, waarbij het geld is gegaan naar de kinderen die op de wachtlijst stonden voor onze IT Centra in district Buttala. De kinderen in Sri-Lanka konden door deze actie computerles volgens aan één van onze scholen, om zo kans te maken op een betere toekomst.

Al vanaf €10 euro per maand steunt u één van onze projecten

© 2021 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 – 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan & Eliyah