Sponsor een kind: IT Centra district Buttala

Belangrijk: Hoe kunt u vanaf hier een kind sponsoren?

Door het volgen van de volgende stappen leggen wij u uit hoe u vanaf hier een kindje kunt sponsoren.

Zoals u kunt zien onderaan deze pagina is ons “IT Centra Project” uitgelicht en hier zijn al wat kinderen zichtbaar. Om verder te gaan met uw sponsoring, dient u nogmaals op de knop “Sponsor een kind” te klikken. Deze brengt u op een nieuwe pagina waar nog meer kinderen te vinden zijn.

Met uw cursor gaat u over een foto van een kindje en door dit te doen verschijnt er een klein zwart balkje waarin zijn/haar naam staat vermeldt. Als u hierop klikt opent er een pop up window wat alvast wat meer informatie geeft over wie het kindje is. Besluit u dit kindje te willen sponsoren dan klikt u vervolgens op de knop “Ik wil [naam kindje] sponsoren” die zichtbaar is in het pop up scherm. Vanaf hier wordt u doorverwezen naar de betaalpagina.

Heeft u de betaling afgerond dan krijgt u van ons per email een betaalbevestiging en extra achtergrond informatie over het kindje wat u heeft gesponsord.

Deze kinderen hebben uw hulp nodig!

Stichting Kalyani heeft ondertussen een wachtlijst van maar liefst 500 kinderen, die graag de basiscursus computerles willen volgen maar deze helaas niet kunnen betalen. Voor deze kinderen zijn wij opzoek naar sponsors. Voor een eenmalig bedrag van €35,- kunt u al een kind sponsoren!