Veelgestelde vragen

Stichting Kalyani vult de vragen regelmatig aan.

Staat uw vraag niet bij de veelgestelde vragen? Stel deze dan via ons contactformulier. Via dit formulier kunt u ons ook laten weten wat u van ons werk of van onze site vindt. We stellen dit zeer op prijs.

Optimaal gebruik maken van de website

Om optimaal gebruik te maken van de website dient u de cookies te accepteren. Onze “sponsor een kind” module maakt gebruik van een pop up venster wat niet werkt als u deze bij de instelling in de webbrowser heeft uitstaan. Vervelend maar dit kan voorkomen. Als u deze actief maakt en de pagina opnieuw laad kunt u weer verder.

Hoe meld ik me aan voor sponsor een kind?

U kunt zich via onze website aanmelden. Komt u er niet uit dan kunt u zich telefonisch aanmelden (0228-751741). Houdt u dan de gegevens van het sponsorkind bij de hand. Dan zullen we u verder helpen met het invoeren van de gegevens.

Mag ik een cadeautjes sturen naar mijn sponsorkind?

Een cadeautje, brief of kaart vind elk kind geweldig. Dus als u een specifiek kind steunt, is dit mogelijk. Wilt u toch graag iets extra’s sturen? Dat kan. We helpen u graag verder.

Ik wil mijn sponsorkind langer steunen?

We hopen dat u, ondanks de eenmalige sponsoring zo lang mogelijk meedoet met sponsoring. Graag horen wij dit van u en kunnen wij ervoor zorgen dat dit ook gebeurt. Wij zullen dan onze partner organisatie op de hoogte stellen.

Mag ik rechtstreeks contact hebben met mijn sponsorkind?

In de huidige tijd is contact via e-mail of andere sociale media niet meer weg te denken. Dit kan ook het geval zijn in het contact met uw sponsorkind. Toch zitten er ook grote nadelen aan deze vorm van contact. Wij vragen u daarom alle correspondentie via Stichting Kalyani en onze partnerorganisatie te laten verlopen. De sponsorkinderen zijn hiervan op de hoogte. We hopen op uw begrip.

Hoe word ik op de hoogte gehouden over mijn sponsor kind?

Na aanmelding en betaling ontvangt u een foto en achtergrondinformatie. Via onze nieuwsbrief houden wij onze sponsoren en donateurs eens per kwartaal op de hoogte. Als de kinderen slagen voor hun opleiding dan sturen wij u daarvan een foto per email. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op, dan helpen wij u verder.

Wat voor computeropleiding krijgt het sponsorkind?

Er worden op dit moment een tweetal computeropleidingen gegeven. Alle kinderen beginnen met een 3 maanden beginners opleiding die word afgerond met een examen. Na slagen is er de mogelijkheid door te stromen naar een 6 maanden opleiding. Wij werken continue an het verbeteren van de lesstof en het uitbreiden van de opleidingen. Op dit moment zijn alleen nog kinderen te sponsoren voor de 3 maanden opleiding.

Hoe controleert Stichting Kalyani de geldstroom?

Uw geld gaat naar onze partnerorganisatie. Met uw geld betaalt onze partner organisatie, lesmaterialen en de opleiding.
Ouders, leerkrachten en schooldirecteuren krijgen geen geld in handen. Hierdoor blijft de geldstroom kort, helder, overzichtelijk en controleerbaar.

Wat gebeurt er met mijn bijdrage als ik een kind sponsor?

100% van u bijdrage gaat direct naar het kind en zijn of haar omgeving.

Ben ik de enige sponsor van een kind?

U bent inderdaad de enigste sponsor van het kind. Zo bent u persoonlijk betrokken en besluit u later meer te willen doen dan kunt u op lange termijn steun blijven geven. Neem hiervoor dan contact met ons op.

Waar kan ik spullen inleveren?

Geweldig, u wilt spullen doneren! Dit kunt u op twee manieren doen. U mag het via de post naar ons toesturen. Graag ontvangen dan een bericht wat u ons toestuurt. Woont u in de regio en wilt u het zelf langs brengen dan mag u dit doen op volgende inlever adres: Karnemelksluis 12, 1601 PK in Enkhuizen.

Hoe word ik maandelijks donateur?

U kunt uzelf aanmelden als donateur. Bij het kopje word donateur vult u de gegevens in. Na ontvangst krijgt u een bevestiging per email toegestuurd. U bent al donateur vanaf 5 euro per maand.

Kan ik eenmalig doneren?

Jazeker kan dat! Wij verwelkomen uw eenmalige donatie hartelijk. U kunt een eenmalige gift overmaken op NL 29 RABO 0155.7283.77 ten name van Stichting Kalyani te Enkhuizen. Dit kunt u via uw eigen bank regelen, of online op onze website via Paypal. Klik hier om uw eenmalige gift over te maken. Dank u wel!

Kan ik vrijwilliger worden?

Jazeker kan dat! Lijkt het u leuk om naast uw werk of studie mee te helpen met activiteiten, evenementen of wervingscampagnes? Dan hebben wij u nodig! Wellicht heeft u zelf een leuk idee; stuur ons een email op info@kalyani.nl met daarin u motivatie waarom u voor ons vrijwilligers werk zou willen doen en welk idee u daarbij heeft. Na ontvangst nemen we contact met u op!

Hoe kan ik mijn adres wijzigen?

U kunt uw adreswijziging doorgeven via email info@kalyani.nl onder vermelding van ‘adreswijziging’. Als wij de wijziging hebben ontvangen, maken wij dit zo spoedig mogelijk in orde.

Wat houdt het donateurschap precies in?

Dank u wel voor uw interesse in onze stichting en haar doelen! Het geld wat u doneert zal dit jaar gebruikt worden voor de lopende projecten. Voor een uitgebreidere uitleg van de genoemde projecten verwijzen wij u door naar de huidige projecten op de website. Wij hopen u binnenkort als nieuwe donateur te mogen begroeten!

Hoe kan ik mijn donateurschap betalen?

Uw eenmalige of maandelijkse gift kunt u overmaken door middel van een betaling via Paypal, iDeal of door een automatische bankoverschrijving naar rekeningnummer: NL 29 RABO 0155.7283.77. Klik op “Geweldig, u wilt donateur worden!” om uw donatie over te maken. De Stichting, maar vooral de weeskinderen, zijn u erg dankbaar!