Donateur worden?

Donateur worden?

Als u een vriend van Sri-Lanka wordt, dan steunt u weeskinderen in de armste gebieden van Sri Lanka. Wilt u ook een vriend worden van Sri-Lanka? Lees hieronder hoe u dit kunt worden...

U kunt donateur worden van Stichting Kalyani door een geldbedrag te doneren op rekeningnummer NL29RABO0155728377 via onze donateurs pagina. Uw donatie zorgt ervoor dat wij onze projecten kunnen blijven financieren, nieuwe projecten kunnen opstarten en hulp kunnen blijven bieden op de plekken waar dit hard nodig is.

Het geld dat u doneert zal dit jaar gebruikt worden voor ons onderwijs project. Voor een uitgebreidere uitleg van dit project verwijzen wij u graag door naar de huidige projecten op de website.

Word donateur!

Word donateur!

Uw donatie maakt echt een verschil! Al vanaf €10 euro per maand steunt u één van onze lopende projecten waar Stichting Kalyani zich voor in zet.

Word nu donateur
Eenmalig doneren

Eenmalig doneren

Wilt u eenmalig doneren dan kan dat ook. Dit kunt u doen via onze website of u kunt dit zelf regelen via uw eigen bank.

Doneer eenmalig
Kind sponsoren

Kind sponsoren

Sponsor een kind voor een eenmalig bedrag van €35,- euro. Met uw bijdrage kan een kind een basiscursus computerles volgen.

Sponsor een kind

Wat gebeurt er met uw donatie?

Dit jaar zal veel van onze focus liggen op het uitbreiden van het IT Centra in Butalla. Een uitgebreide beschrijving van dit project, kunt u vinden op onze projecten pagina.

Wat gebeurt er met uw donatie?Wat gebeurt er met uw donatie?Wat gebeurt er met uw donatie?