Over ons

Stichting Kalyani is opgericht in 2011 en is een vriend voor Sri-Lanka. Wij ondersteunen weeshuizen en ziekenhuizen in Sri-Lanka en sinds een paar jaar houden wij ons ook bezig met het geven van onderwijs aan arme kinderen.

Stichting Kalyani is als vrijwilligers organisatie opgericht in 2011 en bruist van de positieve energie, ambities en de wil en het doorzettingsvermogen om haar doelen te bereiken.

Missie
Onze missie is om zoveel mogelijk (wees)kinderen een kans te geven op een betere toekomst en om zoveel mogelijk ziekenhuizen te ondersteunen met materialen.

Visie
Onze visie is dat elk (wees)kind in Sri-Lanka de liefde, zorg en onderwijs mag ontvangen dat elk kind hoort te krijgen en dat elke patiënt de juiste zorg mag ontvangen.

Voor het behalen van onze missie en het nastreven van onze visie werven wij fondsen en zamelen wij spullen in bij een ieder die zorg en onderwijs belangrijk vindt en affiniteit heeft met Sri-Lanka om zo de lopende projecten te kunnen blijven financieren en waar nodig nieuwe projecten te kunnen opstarten.

Zo ook ons onderwijsproject, het IT Centra in Butalla waar wij in 2013 computerscholing zijn gestart voor kinderen uit dit district. Wij kunnen geen financiële hulp en materiële steun bieden zonder u, dus wij hopen dan ook dat u een echte vriend voor Sri-Lanka wilt worden en ons wilt helpen om onze projecten tot een groot succes te brengen!

Wilt u een duidelijker beeld hebben van de projecten waar Stichting Kalyani zich voor inzet, dan verwijzen we u graag door naar de projectenpagina.

Wat gebeurt er met uw donatie?

Uw donatie wordt gebruikt voor onze lopende en nieuwe projecten. Een groot deel van onze focus zal dit jaar gaan ons onderwijsproject en de bouw van een nieuwe school in Udawalaya gama.