Over ons

Stichting Kalyani is opgericht in 2011 en is een vriend voor Sri-Lanka. Wij hebben vijf IT Centra's waar wij computerles en Engelse les geven aan kinderen. Daarnaast ondersteunen wij weeshuizen en bouwen wij scholen.

Stichting Kalyani is als vrijwilligers organisatie opgericht in 2011 en bruist van de positieve energie, ambities en de wil en het doorzettingsvermogen om haar doelen te bereiken.

Missie
Onze missie is om zoveel mogelijk kinderen een kans te geven op een betere toekomst.

Visie
Wij voorzien kinderen in Sri-Lanka van onderwijs, zodat zij de kans maken op een betere toekomst.

Voor het behalen van onze missie en het nastreven van onze visie werven wij fondsen en zamelen wij spullen in bij een ieder die zorg en onderwijs belangrijk vindt en affiniteit heeft met Sri-Lanka om zo de lopende projecten te kunnen blijven financieren en waar nodig nieuwe projecten te kunnen opstarten.

Zo ook ons onderwijsproject, het IT Centra in Butalla waar wij in 2013 computerscholing zijn gestart voor kinderen uit dit district en recent ook Engelse les geven. Wij kunnen geen financiële hulp en materiële steun bieden zonder u, dus wij hopen dan ook dat u een echte vriend voor Sri-Lanka wilt worden en ons wilt helpen om onze projecten tot een groot succes te brengen!

Wilt u een duidelijker beeld hebben van de projecten waar Stichting Kalyani zich voor inzet, dan verwijzen we u graag door naar de projectenpagina.

Wat gebeurt er met uw donatie?

Uw donatie wordt gebruikt voor onze lopende en nieuwe projecten. Een groot deel van onze focus zal dit jaar gaan naar onze IT Centra's in Buttala.