Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka
Sinds 2012

Jaarlijkse collecteweek

Collecte3
Collecte 1

Ieder jaar lopen wij collecte in onze woonplaats Enkhuizen om zo geld in te zamelen voor onze projecten, om zo de kinderen in Sri-Lanka een betere toekomst te geven. Wij lopen altijd collecte in week 35 en dit is de vaak de eerste week na de zomervakantie, ofwel wij zijn altijd de eerste na de zomer break!

We proberen natuurlijk altijd met zoveel mogelijk collectanten te lopen, want hoe meer collectanten willen helpen hoe minder lang een ieder moet lopen en hoe meer straten we kunnen doen. Onze opbrengst is meestal rond de €2500,- euro, maar wil je weten hoeveel wij in totaal hebben opgehaald over de jaren heen, kijken dan even bij resultaten/opbrengsten.

Gemiddeld halen wij met onze jaarlijkse collecte tussen de €2200,- en €2500,- euro op, met hier en daar een uitschieter naar boven of naar beneden. Elk jaar hebben wij het bedrag gebruikt voor onze actuele projecten die wij op dat moment hadden. Zo ging het geld in 2012 naar het houten plafond in Lakwasi Girlhouse, is het geld in 2015 naar de container verscheping gegaan en onze computerscholen en in 2018 naar het bouwen van een nieuwe school in Udawalayagama.

Van 2012 tot en met 2019 hebben wij in totaal €19.726,94 bij elkaar gecollecteerd in Enkhuizen.

Wij zijn altijd opzoek naar collectanten, want hoe meer collectanten we hebben hoe minder iedereen moet lopen. Daarnaast is het natuurlijk ook veel gezelliger als je met meerdere collectanten door een straat wandeld. Wat betekend het precies om collectant te zijn voor Stichting Kalyani:

  • Wij lopen ieder jaar collecte in week 35 in Enkhuizen, dit is vaak de eerste week van de zomer vakantie;
  • Afhankelijk van de tijd die je beschikbaar hebt in deze week, geven we jouw een aantal straten/wijken die je mag lopen;
  • Als afsluiting van de collecteweek komt het hele collecte team altijd samen voor een feestelijke afsluiten met rijst & curry.

Wil jij ons collecte team versterken? Kom dan in actie en geef je nu op!

Collecte2
Collecte1
Collecteweek 2016
Collecte4 1

Al vanaf €10 euro per maand steunt u één van onze projecten

© 2021 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 – 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan & Eliyah