Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka

Doneren via een QR code of online

food bank 57

Ja, ik wil doneren

Al vanaf €15,- euro per maand steun je één van onze projecten. Hartelijk bedankt voor je donatie

Doneren via de bank

Indien je geen gebruik wilt maken van onze QR code of het online donatie formulier maar, je wilt toch geld doneren, dan adviseren wij om gebruik te maken van je eigen bankomgeving.  

Via deze manier kun je zelf bepalen of je eenmalig of periodiek wilt gaan overmaken. Het bedrag naar keuze kun je dan overboeken op ons bankrekening nr: NL29RABO0155728377 t.n.v Stichting Kalyani Projects

.

Waar gaat je donatie

naar toe

Jouw donatie zal gebruikt worden om één van onze actuele projecten te financieren. Op dit moment gaat jouw donatie naar onze AGRI en onderwijsprojecten. 

Bekijk hier een aantal van onze projecten

Bouw school Sigiriya
Project Butalla
Agri project

Doneren via de Qr code

Sinds enkele jaren is er de mogelijkheid om bij ons te doneren via een QR code. Het doneren via deze code is een gebruiksvriendelijke en snelle manier om een donatie te doen. Het scannen van de code doe je via je eigen mobiel in combinatie met je bankApp. Je kiest na het scannen een bedrag en volgt de stappen op het scherm. Na afloop ontvang je een bevestiging van jouw donatie. 

Scan deze Qr code en doneer

fc7d115d 266b 4cc4 b725 a882c6e4c2c7

Bedrijfs sponsoring

Je wilt je als bedrijf of organisatie meer maatschappelijk inzetten. Het maakt je hierbij niet uit of de projecten hiervan internationaal worden uitgevoerd. Je voelt je verbonden met onze visie & missie en wilt sponsoren. We komen dan graag op uitnodiging langs voor het geven van een presentatie. We leggen dan nog beter uit wie we zijn en wat we doen. Ook word er besproken waarvoor we jouw sponsoring willen gebruiken. Neem eens contact op!

Wordt een vrijwilliger en help mee!

Vrijwilliger zijn bij Stichting Kalyani kan op veel verschillende manieren. Zo kun je mee helpen om fondsen te werven maar, wil je eens mee lopen met onze jaarlijkse collecte dat kan dit ook. Ook is er de mogelijkheid om voor een periode van 3 maanden vrijwilligerswerk te doen in Sri Lanka. Heb je vragen en wil je wat meer informatie neem dan eens contact met ons op.

Praktisce informatie

  • Stichting Kalyani gaat vertrouwelijk en veilig om met jouw persoonlijke gegevens en zullen deze nooit delen met anderen. Wil je hierover meer weten dan verwijzen je door naar onze privacyverklaring.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren

Je kunt doneren via onze online donatie module. Of maak gebruik van onze QR code. Wil je van beide opties geen gebruik maken dan kun je direct doneren via je eigen bankomgeving.

Wat krijg ik als ik doneer

Doneer je via onze donatie module of QR code dan ontvang je van ons een bevestiging op email. Betaal je direct via je eigen bankomgeving dan kunnen wij hier van geen bevestiging sturen i.v.m. privacy regels.

Wij doen niet aan lidmaatschappen en elke donatie is geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast. 

ANBI

Sinds 2011 beschikken wij over een ANBI status. Dit betekend dat particuliare of vennootschap instellingen die aan ons doneren, de giften mogen aftrekken van hun inkomsten en vennootschapsbelastingen. Het is daardoor aantrekkelijker om te doneren aan een stichting met een ANBI-status.

Nalaten & Schenken

Je kunt stichting Kalyani laten opnemen in je testament. Deze wensen dien je kenbaar te maken bij de notaris en hij/zij zal dit moeten opstellen in je testament.

Ik wil een wijziging doorgeven

Mocht je een wijziging willen doorgeven dan kan dit door een email te sturen of ons een belletje te geven. 

Al vanaf €15,- euro per maand steun je één van onze projecten

Of liever doneren via je eigen bank: NL29RABO0155728377 t.n.v. Stichting Kalyani

a257cf3a 83b1 489e b833 2179db7cc11f
Scan deze IDeal Qr code met je eigen bankapp en doneer zo een eigen bijdrage

Stichting Kalyani zet zich in voor de educatieve ontwikkeling en zorg van de kinderen in Sri-Lanka zodat zij kans maken op een betere toekomst!

A Friend For Sri Lanka

© 2024 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 - 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan en Eliyah