Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka

Educatieve ontwikkeling

Onderwijsproject

In het noorden van Sri Lanka is de stichting sinds een aantal jaren bezig met het ontwikkelen van een nieuw educatief centrum. Inmiddels zijn alle wensen verwerkt in een 3D animatie.

Project

Ons doel

In de regio Sigiriya is er veel behoefte aan computerles en Engels georiënteerd onderwijs. De stichting kent het gebied goed en heeft als doel hier een eigen school te vestigen om zo in deze behoefte te kunnen voorzien aan kinderen t/m 18 jaar. De school zal gebouwd worden tegenover een basisschool, zodat de kinderen enkel hoeven over te steken om hun lessen verder voort te zetten. Dit project wordt dan ook in samenwerking met Rathna Nishantha Rajakeerthi gerealiseerd, waarmee de stichting al samenwerkt sinds 2010.

N

IT onderwijs

N

Engels onderwijs

N

Kinderen t/m 18 jaar

N

Combi met online platform

N

Dagelijks lesprogramma's

Wil je financieel bijdragen

De projectkosten

De projectkosten zijn opgesplits in drie begrotingen/offertes 

  1. Bouw van de school: 7,214,080.00 RS
  2. Bouw vrijwiligers verblijven: 5,163,094.00 RS
  3. Inrichting van het schoolgebouw: 4,823,525.00 RS

De totale kosten van het hele bouwproject zijn 17,200,699 RS. Om het project volledig te kunnen realiseren gaat de stichting op zoek naar sponsoren en fondsen die hieraan finacieel willen bijdragen en affinitiet hebben met onderwijs, maar als particulier is een donatie natuurlijk ook altijd erg welkom… want alle kleine beetjes helpen. 

Inzage in de begrotinging, klik de links

  1. Bouw schoolgebouw
  2. Bouw vrijwillligers verblijven
  3. Inrichting van het schoolgebouw

Inzage in de bouwtekeningen, klik de links

  1. Bouwtekening schoolgebouw
  2. Bouwtekening vrijwillihers verblijven

%

Concept project 2020

Miljoen RS

%

Ontwerp fase

Conceptfase

In de zomer van 2020 werd het eerste idee opgezet voor de bouw van een eigen school in samenwerking met Rathna.

Ontwerp fase

In september 2020 heeft onze voorzitster een teambuilding dag georganiseerd vanuit haar werk. Hierbij heeft ze ongeveer 15 collega’s voor één dag ingezet als vrijwilliger voor Stichting Kalyani om het concept verder uit te denken en de school te ontwerpen. Dit ontwerp is vervolgens besproken met onze manager Rathna Nishantha Rajakeerthi die hier in Sri-Lanka een 3D animatie van heeft laten maken.

Funding fase

Inmiddels hebben we de begrotingen en bouwtekeingen binnen en zijn we in de fase beland met het werven van fondsen om de school te bekostigen.

Helpen of Doneren aan jouw de keus

Wil je bijdragen

Een nieuw project beginnen doe je niet zomaar. Naast tal van vragen, zijn de nodige stappen nodig om te kijken of het project haalbaar is. Op vragen als; wat voor educatieve impact heeft het op de regio; op welk stuk grond kan het gebouw worden gerealiseerd en wie gaat er les geven en kunnen we dit wel bekostigen als kleine stichting moet je toch een antwoord hebben.

Een project doen we dus ook nooit alleen en daarom zijn we altijd op zoek naar mensen die ons hierin kunnen helpen en hun kennis willen delen. Daarnaast betekent een nieuwe project ook altijd geld inzamelen om daadwerkelijk het project te kunnen realiseren. Dus, wil je als bedrijf of als individu ons helpen op kennis vlak of financieel vlak, laat het ons dan vooral weten!

Sponsor worden of wil je meer informatie!

Email: info@kalyani.nl

Tel: (+31) 0228-751741

Al vanaf €10,- euro per maand steun je één van onze projecten

Of liever doneren via je eigen bank: NL29RABO0155728377 t.n.v. Stichting Kalyani

Scan deze IDeal Qr code met je eigen bankapp en doneer zo een eigen bijdrage

Stichting Kalyani zet zich in voor de educatieve ontwikkeling en zorg van de kinderen in Sri-Lanka zodat zij kans maken op een betere toekomst!

A Friend For Sri Lanka

© 2023 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 - 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan & Eliyah