Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka

✓ Interesse in vrijwilligerswerk Sri Lanka ✓ Klik mij ! 👉

Actuele projecten

E-Learning platform

E-learning is actually following a lesson as you normally do when you sit in a classroom with your schoolmates, except now you can follow the lesson online behind your computer. It’s as simple as that!

Bouw school Sigiriya 2022

In het noorden van Sri Lanka is de stichting sinds 1,5 jaar bezig met het ontwikkelen van een nieuw educatief centrum. Inmiddels zijn alle wensen verwerkt in een 3D animatie.

Voedselpakketten

De situatie rondom Covid19 is nog steeds niet aan de beter hand. Middels het doneren van voedselpakketten kunnen families weer voor bijna, 1 maand zichzelf voorzien van eten.

WORD COLLECTANT

Ieder jaar lopen wij collecte in onze woonplaats Enkhuizen om zo geld in te zamelen voor onze projecten. We proberen natuurlijk altijd met zoveel mogelijk collectanten te lopen. Lijkt het je leuk om ons collecteteam te versterken!

Les geven in Sri-Lanka

Begin 2019 zijn wij begonnen om vrijwilligers naar Sri-Lanka te brengen die computer- en Engelse les willen  geven op onze IT Centra in district Buttala.

IT centra Buttala

In district Buttala heeft Stichting Kalyani IT Centra, bestaande uit 5 scholen waar computer- en Engels les wordt gegeven aan kinderen van alle leeftijden.

Stichting Kalyani Projects

Onze projecten geven de kinderen in Sri-Lanka kans op een betere toekomst…

Door de jaren heen heeft Stichting Kalyani heel veel verschillende projecten gedraaid, om zo de kinderen en mensen in Sri-Lanka een kans te geven op een betere toekomst. Waar we ooit gestart zijn met ‘kort lopende’ kleine projecten zoals het verschepen van een container en het bouwen van een plafond in Lakwasi Girlhouse, zijn wij inmiddels gegroeid naar het hebben van langlopende en grote projecten. Zo hebben wij inmiddels IT Centra in district Buttala, bestaande uit 5 scholen waar kinderen computer- en Engelse les kunnen volgen en hebben wij scholen gebouwd & gerenoveerd.

Afgeronde projecten

Naast onze actuele projecten, hebben wij over de jaren heen ook al heel wat projecten succesvol weten af te ronden. Resultaten waar wij als stichting natuurlijk erg trots op zijn!

WORD COLLECTANT

Ieder jaar lopen wij collecte in onze woonplaats Enkhuizen om zo geld in te zamelen voor onze projecten. We proberen natuurlijk altijd met zoveel mogelijk collectanten te lopen. Lijkt het je leuk om ons collecteteam te versterken!

Container-stichting-Kalyani

Verscheping container

Ons IT Centra in district Buttala heeft nieuwe computers nodig en ander les materiaal. 

Bouw nieuwe school

Van 2017 tot 2018 heeft Stichting Kalyani een nieuwe duurzame school gebouwd voor 145 kinderen in Udawalayagama. 

Geef een kind kans!

Met een donatie van 30 euro geeft u een kind kans op een betere toekomst. Met dit geld kunnen wij het maandsalaris van een lokale leraar betalen die les geeft op één van onze scholen binnen onze IT Centra. Dit zorgt er natuurlijk voor dat meerdere kinderen les kunnen krijgen en blijven volgen en daarmee kans maken op een betere toekomst.

De toekomst ben jij...

Stichting Kalyani is altijd opzoek naar hoe wij nog meer kinderen kunnen helpen in Sri-Lanka. Denk aan scholen renoveren, les materiaal & computers doneren of andere kleinschalige projecten. Wil jij ons daarbij helpen en meedenken hoe wij nog meer kinderen een kans kunnen geven op een betere toekomst, laat het ons weten!

Al vanaf €5,- euro per maand steunt u één van onze projecten

© 2022 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 – 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan & Eliyah