Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka

Actuele projecten

Stichting Kalyani Enkhuizen

AGRI + Voedselpakketten

Het voedselpakketten project loopt inmiddels samen met het AGRI project. Naast het doneren van voedsel, word er ook verbouwd op een stuk landbouwgrond. 

Stichting Kalyani school 2022

Bouw school Sigiriya

In 2020 schetse Ramoma het idee van de school op een servetje. Inmiddels zijn alle wensen verwerkt in een plan en laat een 3D animatie zien wat het eindresultaat moet worden.

E learning

E-Learning platform

E-learning is actually following a lesson as you normally do when you sit in a classroom with your schoolmates, except now you can follow the lesson online behind your computer. It’s as simple as that! (tijdelijk niet bereikbaar)

Collecte Enkhuizen

WORD COLLECTANT

Ieder jaar lopen wij collecte in onze Enkhuizen om zo geld in te zamelen voor onze projecten. We proberen natuurlijk altijd met zoveel mogelijk collectanten te lopen. Lijkt het je leuk om ons collecteteam te versterken!

Vrijwilligers2

Les geven in Sri-Lanka

Begin 2019 zijn wij begonnen om vrijwilligers naar Sri-Lanka te brengen die computer- en Engelse les willen  geven op onze IT Centra in district Buttala.

IT school

IT centra Buttala

In het district Buttala heeft Stichting Kalyani in samerwerking met de DDI verschillende IT Centra, waar computer- en Engels les wordt gegeven aan kinderen van alle leeftijden.

Stichting Kalyani Projects

Met onze projecten proberen wij kinderen in Sri-Lanka beter toekomst kansen te geven

Door de jaren heen heeft Stichting Kalyani al heel veel verschillende projecten gedaan. Via deze projecten proberen we kansen te creeren om zo kinderen te helpen tot het ontwikkelenen van meer toekomst perspectief door middel van onderwijs.

Ramona de Wit met Stichting Kalyani

Al vanaf €15,- euro per maand steun je één van onze projecten

Of liever doneren via je eigen bank: NL29RABO0155728377 t.n.v. Stichting Kalyani

fc7d115d 266b 4cc4 b725 a882c6e4c2c7
Scan deze IDeal Qr code met je eigen bankapp en doneer zo een eigen bijdrage

Stichting Kalyani zet zich in voor de educatieve ontwikkeling en zorg van de kinderen in Sri-Lanka zodat zij kans maken op een betere toekomst!

A Friend For Sri Lanka

© 2024 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 - 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan en Eliyah