Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka

Actuele projecten

AGRI + Voedselpakketten

Het voedselpakketten project loopt inmiddels samen met het AGRI project. Naast het doneren van voedsel, word er ook verbouwd op een stuk landbouwgrond. 

Bouw school Sigiriya

In het noorden van Sri Lanka is de stichting sinds 1,5 jaar bezig met het ontwikkelen van een nieuw educatief centrum. Inmiddels zijn alle wensen verwerkt in een 3D animatie.

E-Learning platform

E-learning is actually following a lesson as you normally do when you sit in a classroom with your schoolmates, except now you can follow the lesson online behind your computer. It’s as simple as that!

WORD COLLECTANT

Ieder jaar lopen wij collecte in onze woonplaats Enkhuizen om zo geld in te zamelen voor onze projecten. We proberen natuurlijk altijd met zoveel mogelijk collectanten te lopen. Lijkt het je leuk om ons collecteteam te versterken!

Les geven in Sri-Lanka

Begin 2019 zijn wij begonnen om vrijwilligers naar Sri-Lanka te brengen die computer- en Engelse les willen  geven op onze IT Centra in district Buttala.

IT centra Buttala

In het district Buttala heeft Stichting Kalyani IT Centra, bestaande uit 5 scholen waar computer- en Engels les wordt gegeven aan kinderen van alle leeftijden.

Stichting Kalyani Projects

Onze projecten geven kinderen in Sri-Lanka kans op een betere toekomst…

Door de jaren heen heeft Stichting Kalyani al heel veel verschillende projecten gedraaid. Via deze projecten proberen we meer mogelijkheden en kansen te creeren om zo de kinderen te helpen tot het ontwikkelenen van meer toekomst perspectief via onderwijs. In 2012 verscheepte we onze 1ste container en inmiddels is de stichting uitgegroeid met korte maar, ook langlopende projecten.

Al vanaf €10,- euro per maand steun je één van onze projecten

Of liever doneren via je eigen bank: NL29RABO0155728377 t.n.v. Stichting Kalyani

Scan deze IDeal Qr code met je eigen bankapp en doneer zo een eigen bijdrage

Stichting Kalyani zet zich in voor de educatieve ontwikkeling en zorg van de kinderen in Sri-Lanka zodat zij kans maken op een betere toekomst!

A Friend For Sri Lanka

© 2023 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 - 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan & Eliyah