Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka

Actuele projecten

Stichting Kalyani Enkhuizen

AGRI + Voedselpakketten

Met regelmaat worden vanuit dit project voedselpakketten gedoneerd aam gezinnen en families. Alles word door ons zelf verbouwd.

Stichting Kalyani school 2022

Bouw school Sigiriya

“Kalyani International school by Nishantha Rajakeerthi” is de naam van de school die op dit moment word gebouwd in Sigiriya. De school zal zich gaan focussen voor op Engels en IT onderwijs. 

E learning

E-Learning platform

Het E-learning project is onstaan ten tijde van de pandemie. Het project zal in de toekomst opnieuw worden ingezet op scholen en lessen.

Collecte Enkhuizen

WORD COLLECTANT

Ieder jaar lopen wij collecte in Enkhuizen om geld in te zamelen voor onze projecten. We streven er altijd naar om met zoveel mogelijk collectanten te lopen. Lijkt het je leuk om ons collecteteam te versterken?

Vrijwilligers2

Les geven in Sri-Lanka

Begin 2019 hebben we vrijwilligers naar Sri Lanka gebracht die computer- en Engelse les geven op onze IT-centra in het district Buttala.
IT school

IT centra Buttala

In het district Buttala werkt Stichting Kalyani samen met de DDI om verschillende IT Centra op te zetten, waar kinderen van alle leeftijden computer- en Engelse lessen kunnen volgen.
Stichting Kalyani Projects

Met onze projecten proberen wij kinderen in Sri-Lanka beter toekomst kansen te geven

Door de jaren heen heeft Stichting Kalyani al heel veel verschillende projecten gedaan. Via deze projecten proberen we kansen te creeren om zo kinderen te helpen tot het ontwikkelenen van meer toekomst perspectief door middel van onderwijs.

Ramona de Wit met Stichting Kalyani

Al vanaf €15,- euro per maand steun je één van onze projecten

Of liever doneren via je eigen bank: NL29RABO0155728377 t.n.v. Stichting Kalyani

a257cf3a 83b1 489e b833 2179db7cc11f
Scan deze IDeal Qr code met je eigen bankapp en doneer zo een eigen bijdrage

Stichting Kalyani zet zich in voor de educatieve ontwikkeling en zorg van de kinderen in Sri-Lanka zodat zij kans maken op een betere toekomst!

A Friend For Sri Lanka

© 2024 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 - 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan en Eliyah