Lees meer over onze

Projecten
Stichting Kalyani Projects 

Onze projecten geven de kinderen in Sri-Lanka kans op een betere toekomst…

Door de jaren heen heeft Stichting Kalyani heel veel verschillende projecten gedraaid, om zo de kinderen en mensen in Sri-Lanka een kans te geven op een betere toekomst. Waar we ooit gestart zijn met ‘kort lopende’ kleine projecten zoals het verschepen van een container en het bouwen van een plafond in Lakwasi Girlhouse, zijn wij inmiddels gegroeid naar het hebben van langlopende en grote projecten. Zo hebben wij inmiddels IT Centra in district Buttala, bestaande uit 5 scholen waar kinderen computer- en Engelse les kunnen volgen en hebben wij scholen gebouwd & gerenoveerd.

Actuele projecten

Les geven in Sri-Lanka

Begin 2019 zijn wij begonnen om vrijwilligers naar Sri-Lanka te brengen die computer- en Engelse les willen  geven op onze IT Centra in district Buttala.

IT centra Buttala

In district Buttala heeft Stichting Kalyani IT Centra, bestaande uit 5 scholen waar computer- en Engels les wordt gegeven aan kinderen van alle leeftijden.

Slachtofferhulp

Na de aanslag op 1e paasdag 2019 is Kalyani een inzamelingsactie gestart voor de slachtoffers in Sri-Lanka. De actie heeft €11.285,62 euro opgeleverd. 

Afgeronde projecten

Naast onze actuele projecten, hebben wij over de jaren heen ook al heel wat projecten succesvol weten af te ronden. Resultaten waar wij als stichting natuurlijk erg trots op zijn!

Container-stichting-Kalyani

Verscheping container

Onze IT Centra in district Buttala heeft nieuwe computers nodig en ander les materiaal. Daarom gaan wij weer een container verschepen. 

Bouw nieuwe school

Van 2017 tot 2018 heeft Stichting Kalyani een nieuwe duurzame school gebouwd voor 145 kinderen in Udawalayagama. 

Renovatie schoolgebouw

In 2016 hebben wij het Pandhukabayapura College gerenoveerd, zodat de kinderen weer veilig les konden krijgen. 

Donatie bibliotheek school Sigiriya

Tijdens ons werkbezoek in 2015, hebben wij als spontane actie een bibliotheek gedoneerd aan een school in Sigirya.

Geef een kind kans!

Met een donatie van 50 euro geeft u een kind kans op een betere toekomst. Met dit geld kunnen wij het maandsalaris van een lokale leraar betalen die les geeft op één van onze scholen binnen onze IT Centra. Dit zorgt er natuurlijk voor dat meerdere kinderen les kunnen krijgen en blijven volgen en daarmee kans maken op een betere toekomst.

De toekomst ben jij...

Stichting Kalyani is altijd opzoek naar hoe wij nog meer kinderen kunnen helpen in Sri-Lanka. Denk aan scholen renoveren, les materiaal & computers doneren of andere kleinschalige projecten. Wil jij ons daarbij helpen en meedenken hoe wij nog meer kinderen een kans kunnen geven op een betere toekomst, laat het ons weten!

Help mee! Doneer nu

Al vanaf €10 euro per maand steunt u één van onze lopende projecten waar Stichting Kalyani zich voor inzet.

© 2020 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 – 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy