Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka
Online & langs de deur

Word collectant

Ieder jaar lopen wij collecte in onze woonplaats Enkhuizen om zo geld in te zamelen voor onze projecten. Wij lopen altijd collecte in week 35 en dit is de vaak de eerste week na de zomervakantie, ofwel wij zijn altijd de eerste na de zomer break!

We proberen natuurlijk altijd met zoveel mogelijk collectanten te lopen, want hoe meer collectanten willen helpen hoe minder lang een ieder moet lopen en hoe meer straten we kunnen doen. Onze opbrengst meestal rond de €3000,- euro, maar wil je weten hoeveel wij in totaal hebben opgehaald over de jaren heen, kijk dan even bij resultaten/opbrengsten.

Dit project herhaalt zich jaarlijkse maar, is soms ook terug te vinden als “afgerond project” Je opgeven als collectant kan gedurende het hele jaar en hiervoor staat het project ook op onze actuele pagina

Gemiddeld halen wij met onze jaarlijkse collecte tussen de €2500,- en €3000,- euro op, met hier en daar een uitschieter naar boven of naar beneden. Elk jaar gebruiken wij het bedrag voor onze actuele projecten

Van 2012 tot en met 2019 hebben wij in totaal €19.726,94 bij elkaar gecollecteerd in Enkhuizen. Hellaas hebben we vanwege Covid in 2020 geen collecte kunnen lopen, we moesten een jaartje overslaan. 

Wij zijn altijd opzoek naar collectanten, want hoe meer collectanten we hebben hoe minder iedereen moet lopen. Daarnaast is het natuurlijk ook veel gezelliger als je met meerdere collectanten door een straat wandeld. Wat betekend het precies om collectant te zijn voor Stichting Kalyani:

  • Wij lopen ieder jaar collecte in week 35 in Enkhuizen, dit is vaak de eerste week van de zomer vakantie;
  • Afhankelijk van de tijd die je beschikbaar hebt in deze week, geven we jouw een aantal straten/wijken die je mag lopen;
  • Als afsluiting van de collecteweek komt het hele collecte team altijd samen voor een feestelijke afsluiten met rijst & curry.

Wil jij ons collecte team versterken? Kom dan in actie en geef je nu op!

Ramona Kalyani van Ark
Stichting Kalyani collecteweek Enkhuizen
Sri Lanka meisje aan het eten

Al vanaf €15,- euro per maand steun je één van onze projecten

Of liever doneren via je eigen bank: NL29RABO0155728377 t.n.v. Stichting Kalyani

a257cf3a 83b1 489e b833 2179db7cc11f
Scan deze IDeal Qr code met je eigen bankapp en doneer zo een eigen bijdrage

Stichting Kalyani zet zich in voor de educatieve ontwikkeling en zorg van de kinderen in Sri-Lanka zodat zij kans maken op een betere toekomst!

© 2024 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 - 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan en Eliyah