Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka
Verbouwen van voedsel

AGRI + Voedselpakketten

Via het AGRI project word er voedsel verbouwd op een stuk landbouwgrond ter grote van 3 hectare. Nu de moesson (regenseizoen) voor de deur staat word er ook op kleinere schaal, en beter beschut van de hevige regenval, direct bij families thuis groenten verbouwd. Stichting Kalyani voorziet dan in de aankoop van goede zaden en in samenwerking de aanleg en onderhoudt van de moestuin. Veel families hebben het moeilijk en hebben weinig tot helemaal geen eten. Deze manier geeft ze voor een veel langere periode te eten en de moestuin kan steeds overnieuw worden opgestart.

Stichting Kalyani biedt hulp aan door de verbouw van voedsel en het verstrekken van voedselpakketten. Met een voedselpakket kunnen veel families weer een paar weken vooruit. Helpt u ons mee? Samen moeten we ervoor zorgen dat ook deze kwetsbare families weten dat er anderen zijn die hun willen helpen. Op deze manier krijgen ook hun weer vertrouwen en hoop.

Aanleg school moestuin
Aanleg school moestuin

Al vanaf €10,- euro per maand steun je één van onze projecten

Of liever doneren via je eigen bank: NL29RABO0155728377 t.n.v. Stichting Kalyani

Scan deze IDeal Qr code met je eigen bankapp en doneer zo een eigen bijdrage

Stichting Kalyani zet zich in voor de educatieve ontwikkeling en zorg van de kinderen in Sri-Lanka zodat zij kans maken op een betere toekomst!

A Friend For Sri Lanka

© 2023 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 - 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan & Eliyah