Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka
Doneren van 

Voedselpakketten

Nu Europa weer langzaam van het slot gaat en er in Nederland steeds meer mogelijk is, heeft Sri Lanka te maken met een derde Covid19 golf. Het land zat in een lockdown tot 14 juni. Het was verboden zich te verplaatsen buiten de provinciale grenzen. Zoveel mogelijk thuis werken en blijven werd vanuit de regering geadviseerd. Naast het houden aan het “social distance’ protocol. Alleen op deze manier kan het land weer meer controle krijgen op het virus.

Er wordt inmiddels gevaccineerd en zo 3,4 % van de bevolking heeft een eerste prik gekregen

“Mensen die al in armoede leven komen nu nog dieper in de problemen”

Veel arme gezinnen komen dieper in de problemen. Het werk ligt stil en veel bedrijven gaan failiet. Met de weinig tot geen sociale voorzieningen vanuit de regering komen de inkomsten tot een stop. Bij de meest kwetsbare en arme families komt dit hard aan. Er is geen geld meer voor het kopen van eten en het krijgen van beschermingsmaterialen is nihil.

Stichting Kalyani biedt daarom hulp aan door het verstrekken van voedselpakketten. Met een voedselpakket kunnen veel families weer een paar weken vooruit. Helpt u ons mee? Samen moeten we ervoor zorgen dat ook deze kwetsbare families weten dat er anderen zijn die hun willen helpen. Op deze manier krijgen ook hun weer vertrouwen en hoop.

Al vanaf €10 euro per maand steunt u één van onze projecten

© 2021 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 – 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan & Eliyah