Wil je weten

Hoe je kunt helpen
Doe een donatieIk wil vrijwilligerswerk doen
Help mee

01. Kom zelf in actie 

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf in actie te komen voor een specifiek project voor Stichting Kalyani. Je hoeft hier niet perse een ‘vaste vrijwilliger’ voor te zijn. Denk aan flessenbonnen inzamelen, spulletjes verkopen of mee helpen met onze jaarlijkse collecte. Of wellicht heb je zelf wel een ander creatief idee om in actie te komen. Laat het ons weten en wij zorgen dat jouw actie exposure krijgt en dat het geld naar het project van jouw keuze gaat.

 maatschappelijk verantwoord

02. Word een sponsor

Het word nog wel eens vergeten, maar als bedrijf of school kun je natuurlijk ook sponsor worden van Stichting Kalyani. Hierbij kun je geld doneren, computers doneren of samen met Stichting Kalyani in actie komen. Wij komen graag langs om een presentatie te geven, waarbij wij meer uitleg geven over ons zelf en onze projecten. Dit doen wij zowel voor bedrijven als voor scholen en bij scholen gaan wij dan alle klassen langs.

Jij bent de toekomst 

03. Word vrijwilliger

Stichting Kalyani is altijd opzoek naar hoe wij nog meer kinderen kunnen helpen in Sri-Lanka. Denk aan scholen renoveren, les materiaal & computers doneren of andere kleinschalige projecten. Maar wij zijn ook altijd opzoek naar nieuwe acties om geld in te zamelen. Wil jij ons daarbij helpen en meedenken hoe wij nog meer kinderen een kans kunnen geven op een betere toekomst, laat het ons weten. 

Deel en ‘like’ ons 

04. Volg ons op social media

Door onze nieuwsberichten en posts te delen en te ‘liken’, krijgen wij natuurlijk meer exposure naar buiten toe. Dit kan ons weer helpen bij het werven van meer donateurs en sponsoren maar ook natuurlijk vrijwilligers. Dus wil jij ons op een simpele manier helpen, volg ons dan op social media en deel onze berichten en ‘like’ ons. 

Help mee! Doneer nu

Al vanaf €10 euro per maand steunt u één van onze lopende projecten waar Stichting Kalyani zich voor inzet.

© 2020 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 – 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy