Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka
Ondersteuning diverse instellingen

Verscheping Containers

Verscheping zeecontainer 2016
Conatiner 2016
Stichting Kalyani heeft over de jaren heen meerdere instellingen ondersteund in Sri-Lanka, waaronder het meisjes weeshuis Lakwasi Girlhouse, het ziekenhuis in Kandy en in Sigiriya en diverse scholen, waaronder ook onze eigen computerscholen in district Buttala.

Voor deze instellingen hebben wij spullen ingezameld denk aan: computers, boeken, medische materialen, kledingen, eten, etc.

Vervolgens hebben wij alle ingezamelde spullen verscheept naar Sri-Lanka. 

Over de jaren heen hebben wij driemaal een container verscheept:

  • 2011 Verscheping 20ft container – Onze 1e containerverscheping bestond uit medische spullen voor Kandy Hospital en allerlei spullen voor Lakwasi Girlhouse een meisjes weeshuis. Alle spullen zijn gedoneerd aan beide instellingen.
  • 2013 Verscheping 40ft container – Deze containerverscheping was bedoeld voor de ziekenhuizen Kandy & Sigiriya en om een computerschool te starten. In deze container zaten dan ook hoofdzakelijk medische spullen, computers, tafels en stoelen. Deze verscheping ging erg moeizaam, de container was gestolen, na verloop van tijd hebben wij gelukkig toch spullen terug kunnen krijgen en als nog gedoneerd en zijn wij onze 1e computerschooltje begonnen.
  • 2016 Verscheping 20ft container – Deze containerverscheping was hoofdzakelijk voor ons IT Centra in Buttala. In deze container zaten dan ook computers, lesmaterialen, tafeltjes en stoelen, welke gedoneerd zijn aan dit project.

Elke containerverscheping kost tussen de €5000,- en €7000,- euro.

Stichting Kalyani is gestopt met het inzamelen van materialen, omdat wij geen opslagruimte meer hebben.

Ondanks dat containerverschepingen zeker niet één van de makkelijkste projecten zijn om te draaien, zijn wij hier wel goed in. Wij vinden het dan ook jammer dat wij door gebrek aan opslagruimte dit niet meer kunnen doen. 

Dus, de vraag is dan ook: Heeft u zelf opslagruimte die wij mogen gebruiken in de buurt van Enkhuizen of kunt u iemand anders? Neem dan contact met ons op en stuur een mail naar: info@kalyani.nl

 

Container 2013
Verscheping container
Conatiner opslag
container inhoud

Al vanaf €10 euro per maand steunt u één van onze projecten

© 2021 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 – 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan & Eliyah