Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka
stichting Kalyani 40Ft zeecontainer

We worden met regelmaat gecontacteerd met de vraag of er alweer mogelijkheden zijn om vrijwilligerwerk te doen in Sri Lanka of kan ik mij nu aansluiten als vrijwilliger en helpen met projecten. We waarderen dit altijd heel erg en we geven antwoorden op een paar van deze vragen. Maar vergeet niet dat ook al kunnen sommigen dingen nu even niet, we altijd jouw hulp kunnen gebruiken.

  • Vrijwilligerswerk Sri Lanka: 

We weten dat het een fantastische ervaring is maar, hoe graag we dit ook zouden willen is dit voor nu even niet mogelijk. Nu Covid19 nog steeds de baas is over de wereld is het afwachten. We hopen natuurlijk dat er in 2022 weer veel meer mogelijk is als het gaat over reizen naar het buitenland, althand veilig reizen buiten de EU. Iedereen is dan gevaccineerd en dit brengt wellicht meer mogelijkheden. 

  • Meelopen als collectant: 

Sinds 2012 loopt de stichting elk jaar collecte in Enkhuizen. In 2020 was dit helemaal niet mogelijk vanwege Covid maar, dit jaar mag de stichting weer collecteren en dat doen we altijd in week 35. De collecte opbrengst is een belangrijk onderdeel van onze fondsenwerving om zo de projecten te kunnen blijven voortzetten. Normaliter word er altijd een bedrag van van rond de 2200EU in Enkhuizen opgehaald. Een collecte loop je niet alleen en we zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons voor 1 week willen helpen. Lijkt het je leuk om voor dit jaar collectant te worden, bericht ons dan per email. 

  • Je kennis en skills delen met bestaande en nieuwe projecten: 

Een project doe je altijd samen met anderen en we zoeken daarom altijd vrijwilligers die met nieuwe ideeën en een frisse blik hun kennis willen delen om de bestaande en nieuwe projecten tot een beter succes te laten komen. Op dit moment is zo’n nieuw project het E-Learning platform wat nog in de kinderschoenen staat om verder te worden uitgebouwd tot een digitaal kenniscentrum. Het aanbieden van digitaal onderwijs, wat is afgestemd op de behoeftes van de jeugd in Sri Lanka met onderwerpen waar ze later echt iets mee kunnen. Maar er is natuurlijk nog veel meer waarmee je kunt helpen. Wil je eens kennismaken stuur ons dan een email dan plannen we gezamelijk een digitale meeting in.

 

Volg ons of deel dit bericht

Vrijwilliger worden

meisjes

Weeskinderen

Wij geven om het ‘vergeten’ weeskind en doneren eten, lesmateriaal en speelgoed
brickwall

Renovatie & Bouw

Scholen die na vele jaren onveilig zijn voor kinderen renoveren  en/of bouwen wij opnieuw op

school

Onderwijs

Het opzetten van IT- en Engelse gerichte lesprogramma’s voor kinderen

E-Learning platform

Al vanaf €10 euro per maand steunt u één van onze projecten

© 2021 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 – 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan & Eliyah