Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka
Stichting Kalyani bestaat 10 jaar

Stichting Kalyani komt weer langs de deur!

Na bijna 2 jaar mag Stichting Kalyani weer collecte lopen in Enkhuizen tussen 30 augustus en 5 september. Voor de Enkhuizenaren, maar ook voor onze collectanten, zal het daarom wel weer even wennen zijn. Want een collectant aan de deur krijgen van Stichting Kalyani is alweer een lange tijd geleden.

Zoals elk jaar wordt er een project uitgekozen waar de opbrengst naar toe mag gaan en dit jaar zal dit het doneren van voedselpakketten zijn. In Sri Lanka wordt de dagelijkse gang van zaken nog steeds sterk beperkt door Covid19, wat voor veel arme gezinnen betekend dat er geen eten is. Met het doneren van een voedselpakket kunnen we Covid19 niet oplossen, maar wel onze steun geven aan deze gezinnen.

Voor €9,- euro kan de stichting een voedselpakket doneren aan een gezin bestaande uit 4 personen. Hiermee kan het gezin zich weer voor een kleine maand redden. Inmiddels hebben we op deze manier al meer dan 400 gezinnen mogen helpen. 

Wat zit er dan precies in een voedselpakket? 

5kg rijst, 1kg Dhall, 1 kg aardappelen, 100g Chilly poeder, 100g Curry poeder, 250g knoflook, 1 pakje tafelzout, 1 kg bloem, 50g losse thee, 1kg suiker, 2 stuks zeep, 2 blikken soep, 1 pakje panadol, 1 pak biscuit, 250g sprats (kleine vis), 2 stuks kokosnoten, 6 stuks eieren en 350g melk poeder

Wij gaan met de tijd mee en daarom zal het “ouderwetse” kleingeld doneren nu samengaan met de mogelijkheid tot het scannen van een iDeal QR code om digitaal te doneren. De QR code bevindt zich op de voorkant van de collectebus en is op 1,5 meter te scannen middels je eigen bank app waarbij de Enkhuyzer €1,- euro kan doneren. 

De website www.kalyani.nl is er gedurende de hele week extra informatie te vinden over wat Stichting Kalyani precies doet en wat het project inhoudt. Na de collecteweek zal de opbrengst online bekend worden gemaakt. Wij wensen al onze collectanten succes met lopen!

Wil je vrijwilliger worden of jezelf aanmelden als collectant voor 2022, neem dan contact op via: info@kalyani.nl 

Volg ons of deel dit bericht

Donatie van Buriyani lunch

Donatie van Buriyani lunch

Donatie van een Buriyani lunch + wand ventilator Afgelopen week was bijzonder vanwege de viering van "Vesak Full Moon Poya". Dit is de viering van drie belangrijke momenten van Gautame Buddha. Namelijk zijn geboorte, zijn verlichting en zijn dood. Op nog geen 500m van...

Zuiderkerk markt zaterdag 13 april

Zuiderkerk markt zaterdag 13 april

Deelname Zuiderkerk markt Enkhuizen Op zaterdag 13 april was de stichting aanwezig met een verkoop kraampje tijdens de viering van het 600 jarig bestaan van de Zuiderkerk. Deze hele dag was gevuld met verschillende activiteiten voor zowel jong en oud. Eliyah en Ethan...

Al vanaf €10 euro per maand steunt u één van onze projecten

© 2021 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 – 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan & Eliyah