2011 - 2021 ‚úď Yeah..Wij vieren ons 10 jarig bestaan ‚úď Klik mij ! ūüĎČ

Opnames E-Learning platform
  • Opnames van start voor het nieuwe E-Learning platform:¬†

Een project, groot of klein doe je altijd samen en in de afgelopen weken zijn we met een team van vrijwilligers aan de slag geweest om nieuwe idee√ęn te bedenken voor het toekomstig E-learning platform. Inmiddels is er een juiste verdeling gemaakt in verschillende leeftijdsgroepen/niveaus en heeft het platform meer vorm gekregen. Belangrijk is dat alle leeftijdsgroepen moeten snappen wat ze moeten doen of aanklikken. We hanteren hiervoor het zogenaamde “KIS” methode ofwel ” Keep It Simple”

Voor onze junior groep hebben we inmiddels onze 1ste opname gedaan. Oprichtster Ramona de Wit van Ark ging hiervoor zelf achter de camera zitten.

Het aanbieden van digitaal onderwijs, wat is afgestemd op de behoeftes van de jeugd in Sri Lanka met onderwerpen waar ze later echt iets mee kunnen. Lijkt het je uitdagend om hieraan mee te werken? Wil je eens kennismaken?  Stuur ons dan een email: info@kalyani.nl dan plannen we gezamelijk een digitale meeting in.

(Engels) Meer info over het worden van een E-docent: https://onlineclassroom.kalyani.nl/become-a-instructor/

E-Learning platform

Volg ons of deel dit bericht

Bouw nieuwe toilet voorzieningen Diyakapilla primary

Bouw nieuwe toilet voorzieningen Diyakapilla primary

De bouw van de nieuwe toiletvoorzieningen voor basisschool Diyakapilla primary is inmiddels afgerond. De school zelf is klein en is gelegen in het "rural" gebied rondom Sigiriya. De school telt daarom maar, 23 kinderen verdeelt in de klassen die lopen van Grade 1 tot...

Al vanaf ‚ā¨10 euro per maand steunt u √©√©n van onze projecten

© 2021 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 - 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan & Eliyah

Pin It on Pinterest

Share This