Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka
download

Het paasweekend staat voor de deur en de samenleving en economie in het Nederland staat op ze kop. De wereld is tot een stilstaand gekomen door het Covid 19 virus. We moeten nu voor onbepaalde tijd leven met beperkingen. Zoveel mogelijk thuis werken en blijven word geadviseerd. Ons houden aan het “social distance’ protocol. Alleen op deze manier kunnen we samen het virus bestrijden en ervoor zorgen dat we uiteindelijk weer een normaal dagelijks leven kunnen terug krijgen.

We zien prachtige en creatieve initiatieven in onze omgeving onstaan. Ook zien we dit dagelijks op het nieuws. Er is nu meer dan ooit een verbondenheid met elkaar want iedereen word geraakt. Inmiddels krijgen kinderen op afstand les, sporten we via een livestream en bellen we met opa en oma via Whatsapp. We verbinden nu meer dan ooit digitaal met elkaar maar, geven ook zo steun. We leven in één van de sterkste economische landen van de wereld en vanuit de regering komt er steun en daar mogen we als trotse Nederlanders dankbaar voor zijn.

Het is ook bijna een jaar geleden dat erop 1ste paasdag in Sri Lanka, bomaanslagen plaats vonden. Het toerisma viel stil en nu zit Sri-Lanka in een lockdown. Er is een curfew ingesteld waaraan iedereen zich strikt moet houden. Veel gezinnen komen nu in de problemen. Het werk ligt stil en veel bedrijven gaan failiet. Met de weinig tot geen sociale voorzieningen vanuit de regering komen de inkomsten tot een stop. Bij de meest kwetsbare families komt dit hard aan. Er is geen geld meer voor het kopen van eten. Stichting Kalyani biedt daarom hulp aan door het verstrekken van voedselpakketten.

Met een voedselpakket t.w.v. €9,- kunnen veel families weer een paar weken vooruit. Helpt u ons mee? Samen moeten we ervoor zorgen dat ook deze kwetsbare families weten dat er anderen zijn die hun willen helpen. Op deze manier krijgen ook hun weer vertrouwen en hoop.

Volg ons of deel dit bericht

Doneer nu!

Laten we elkaar helpen

92173923 1555397194614854 7660608629556379648 o

Wat zit erin elk pakket:
Rice 5 kgs
Dhall 1 kgs
Potato 1 kgs
Chilly Powder 100 gram
Curry Powder 100 gram
Garlic 250 gram
Table Salt 1pkt
Flour 1kgs
Tea 50 grams
Sugar 1kgs
Soap 2
Panadol 1pkt
BIscuits 1pkt
Sprats 250 grams
Coconuts 2
Eggs 6
Milk Powder 350 gram

Help mee! Doneer nu

Al vanaf €10 euro per maand steunt u één van onze lopende projecten waar Stichting Kalyani zich voor inzet.

© 2020 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 – 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy