Geef kinderen een kans!

Waar gaat je donatie naar toe

Jouw donatie zal  gebruikt worden om onze actuele projecten te financieren. Op dit moment gaat jouw donatie naar het verschepen van een container.

Op het moment dat wij een nieuw project starten en daar specifiek geld voor gaan inzamelen, dan zullen wij dit kenbaar maken via onze actuele projecten & acties. 

Internetbankieren

Doneren via mijn bank

Indien je niet ons donatie formulier wilt gebruiken om geld te doneren, kun je natuurlijk ook altijd zelf een gift doen via je eigen bank. Ook op deze manier kun je zelf kiezen of je eenmalig of periodiek geld wilt overmaken. Het bedrag kun je  overboeken op ons bankrekening nr.: NL29RABO0155728377 t.n.v. Stichting Kalyani.

AVG /  Privacy

Jouw gegevens zijn veilig

Stichting Kalyani gaat vertrouwelijk en veilig om met jouw persoonlijke gegevens en zullen deze nooit en te nimmer delen met anderen. Wil je hierover meer weten, dan verwijzen je graag door naar onze privacyverklaring.

Ja, ik wil doneren

Al vanaf €10,- euro per maand geef jij een kind kans op een betere toekomst in Sri-Lanka. Wij willen je namens de kinderen dan ook hartelijk bedanken voor je gift.

Donatie formulier

Personal Info

Donation Total: €10.00

Hartelijk dank ! Voor je gift

© 2021 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 – 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy