Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka
Stichting Kalyani donatie laptops

In de afgelopen jaren zijn er in veel verschillende vormen donaties gedaan. Vandaag kregen we vanuit Sri Lanka een aantal mooie berichten toegestuurd. We wilden daarom aan paar van die succesverhalen iets meer aandacht geven. Zo’n 3 jaar geleden kwamen we in contact met een aantal leerlingen die allemaal erg goed scoorde op school. Allemaal hadden ze plannen om naar de universiteit te gaan. Dit betekende wel dat er meer moest worden gestudeerd en veel van deze was online te vinden. De stichting besloot ze allemaal en laptop te geven en ze te helpen die kans te grijpen. 

Imasha hier bovenaan op de foto scoorde hoog in de toetsen en heeft zich inmiddels aangemeld op de universiteit. Ze liet weten dat zonder dat kleine beetje steun het niet was gelukt om op de universitiet te komen.

Stichting Kalyani donatie laptop

Lakna is inmiddels klaar met haar studie en heeft een degree in rechten en Wasana hieronder op de foto moet nog een klein maandje maar, vanwege Covid zit de school dicht en moet ze wachten. Ze is dan ook klaar met haar studie rechten.

Wasane krijgt laptop Stichting Kalyani

Volg ons of deel dit bericht

E learning

Deel kennis online via

Waar we ons voor inzetten

school

Onderwijs

Het opzetten van IT- en Engelse gerichte lesprogramma’s voor kinderen
meisjes

Weeskinderen

Wij geven om het ‘vergeten’ weeskind en doneren eten, lesmateriaal en speelgoed

Al vanaf €10 euro per maand steunt u één van onze projecten

© 2021 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 – 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan & Eliyah