Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka
Jo van Uden

Stichting Kalyani had een kranten artikel laten plaatsen in de Drom dat wij opzoek zijn naar vrijwilligers die voor ons in Sri-Lanka computer- en Engels les willen geven. De volgende dag belde Jo van Uden ons op en gaf aan dat hij interesse had. Jo van Uden heeft 40 jaar les gegeven op de Pancratius school in Enkhuizen en had zich altijd voorgenomen om op een dag vrijwilligerswerk te gaan doen. Nu hij met pensioen is gegaan is die tijd dan ook aangebroken. Hij is natuurlijk bij ons op gesprek geweest en vanuit beide kanten voelde het goed en positief.

Jo zal op 16 februari 2020 voor ons naar Sri-Lanka gaan om voor 3 maanden les te geven op ons IT Centra in district Buttala. Wij zijn erg blij dat er weer iemand heen gaat en hopen dat zijn ervaring net zo positief zal zijn als die van Kees & Irene.

Het Noord-Hollands dagblad heeft een mooi stuk geplaatst op 31 december 2019:

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20191230_62589233/voor-meester-jo-van-uden-uit-enkhuizen-begint-2020-met-drie-maanden-les-in-sri-lanka-voor-stichting-kalyani?utm_source=google&utm_medium=organic

 

Volg ons of deel dit bericht

Help Mee!

Waar we ons voor inzetten

school

Onderwijs

Het opzetten van IT- en Engelse gerichte lesprogramma’s voor kinderen

meisjes

Weeskinderen

Wij geven om het ‘vergeten’ weeskind en doneren eten, lesmateriaal en speelgoed

Meld je aan als vrijwilliger! 

Stichting Kalyani is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die, bijvoorbeeld kunnen mee helpen bij acties & projecten of vrijwilligerswerk willen gaan doen Sri-Lanka. 

© 2020 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 – 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy