Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka

Over ons en de vrijwilligers

food bank 57

In 2011 heb ik Stichting Kalyani opgericht omdat ik graag iets wilde terug doen voor Sri-Lanka. Ik ben al 12 jaar voorzitter van deze bruisende en ambitieuze stichting en we hebben al heel veel mooi resultaten behaald, waar ik best trots op ben! Naast mijn vrijwilligerswerk ben ik al vele jaren werkzaam in de IT.

Ramona Kalyani van Ark

Oprichtster & voorzitter

Stichting Kalyani oprichtster Ramona Kalyani de Wit
Stichting Kalyani oprichtster Ramona Kalyani de Wit

Sinds 2011 ben ik secretaris van Stichting Kalyani en sinds dit jaar een dubbelrol als penningmeester. Ik heb in de afgelopen jaren de stichting zien groeien en ben trots op wat we allemaal samen hebben bereikt. Als bestuurslid houdt ik mij binnen de stichting bezig met een uitvoeren van projecten, fondsenwerving en ben de contactpersoon met ons team in Sri Lanka. Naast mijn vrijwilligerswerk geef ik trainingen in de Chinese gevechtkunsten. 

Richard van Ark

Secretaris / Penningmeester

Visie

Kalyani zet zich in voor de educatieve ontwikkeling en zorg van de kinderen in Sri-Lanka zodat zij kans maken op een betere toekomst.

Waar zijn we sterk in

Ons doel is om projectmatig steun te bieden op verschillende gebieden. Waar is er op dit moment vraag naar en hoe kunnen wij helpen? Deze flexibiliteit van snel handelen is waar wij sterk in zijn.

Podcast – De Stamtafel

Ben je nieuwsgierig naar meer verhalen rondom Stichting Kalyani? Hoe we zijn gestart, welke tegenslagen we hebben gehad, maar natuurlijk ook wat we allemaal hebben bereikt over de jaren heen. Luister dan de podcast, waarbij Ramona zelf haar verhaal doet.

food bank 73

Onze vrijwilligers

In de afgelopen jaren hebben we veel enthousiaste vrijwilligers mogen ontmoeten. Sommigen helpen ons mee met projecten, acties en fondsenwerving. Anderen pakten hun koffer en deden 3 maanden vrijwilligers op een project in Sri Lanka. Wat voor vrijwilligerswerk past bij jouw! Dat is altijd een persoonlijke ontdekking maar, zeker één van de redenen om eens vrijwilligerwerk te doen. 

Stichting Kalyani oprichtster Ramona Kalyani de Wit

Ik ben begonnen met vrijwilligerswerk voor Stichting Kalyani toen ik hoorde dat er op eerste paasdag 2019 aanslagen waren gepleegd in Sri-Lanka. Dit heeft mij zo geraakt dat ik wat wou doen  voor de bewoners daar.

Ik wist dat Stichting Kalyani veel deed en dus ook hulp nodig hadden. Met open armen werd ik ontvangen door Ramona en Richard.

Dinuja Sellathurai

Vrijwilliger, design en collecte

Ik ben in 2021 gestart bij Stichting Kalyani als vrijwilliger. Ik wilde graag iets doen om kinderen en jongeren in Sri Lanka te kunnen helpen. De projecten van Stichting Kalyani maken echt een impact en het is fijn om daar aan bij te kunnen dragen. Het is ook erg leuk om de ontwikkeling van de projecten in Sri Lanka op de voet te kunnen volgen.

Ik wist dat Stichting Kalyani veel deed en dus ook hulp nodig hadden. Met open armen werd ik ontvangen door Ramona en Richard.

Tara Dalebout

Vrijwilliger, fondsenwerver

Stichting Kalyani oprichtster Ramona Kalyani de Wit
Stichting Kalyani oprichtster Ramona Kalyani de Wit

Samen met zijn team in Sri Lanka, managed Rathna veel van onze educatie en voedselprojecten in de regio Sigirya. We kennen Rathna al sinds 2006 en hebben in de afgelopen jaren veel succesvolle korte en langlopende projecten met het gedaan. We delen dezelfde visie en missie. We kijken dan ook uit naar nog veel jaren van samenwerken.

Rathna Nishantha Rajakeerthi

Manager Sri Lanka, educatie en voedsel

Tissa Ariyarathna kennen we sinds 2013 en samen met de DDI (Dry Zone Development Institute hebben we in het district Butalla verschillende computerscholen opgericht. Hier worden korte IT gerichte cursussen gegeven en sinds korte tijd, ook Engelse conversatie en schrijf lessen. Tissa heeft hier samen met zijn team de dagelijkse leiding. Het werk doet hij op non profit basis naast, zijn reguliere baan. Hiervoor is hij met regelmaat in het buitenland. Ook met Tissa delen we dezelfde visie en missie. We kijken dan ook uit naar nog veel jaren van samenwerken

Tissa Ariyarathna

Manager IT scholen Butalla, Sri Lanka

Ramona de Wit en Tissa in Butalla

Sluit je aan en help mee

Al vanaf €15,- euro per maand steun je één van onze projecten

Of liever doneren via je eigen bank: NL29RABO0155728377 t.n.v. Stichting Kalyani

a257cf3a 83b1 489e b833 2179db7cc11f
Scan deze IDeal Qr code met je eigen bankapp en doneer zo een eigen bijdrage

Stichting Kalyani zet zich in voor de educatieve ontwikkeling en zorg van de kinderen in Sri-Lanka zodat zij kans maken op een betere toekomst!

A Friend For Sri Lanka

© 2024 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 - 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan en Eliyah