Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka
Pandhukabayapura College

Renovatie schoolgebouw

Renovatie
school

Op het Pandhukabayapura College volgen 150 kinderen van verschillende leeftijden dagelijks lessen. Het school gebouw staat midden in de bossen en bevindt zich in één van de armste gebieden van Sri Lanka. Ze noemen dit daar het “Rural” gebied waar het vaak heet en droog is. Het gebouw zelf is bijna 50 jaar oud en is toe aan een grote renovatie. Al het houtwerk van het dak inclusief de dakplaten zijn verrot. Dit is een gevaarlijke situatie want het kan zo op elk moment in elkaar storten. Er worden dagelijks tegelijk hier lessen gegeven aan verschillende klassen die dan allemaal in het lokaal zitten. In de muren zitten scheuren die moeten worden gerepareerd. Al het elektra werk moet worden vernieuwd en de hele school moet opnieuw in de verf worden gezet. 

Het opknappen van dit schoolgebouw heeft Stichting Kalyani in fases gedaan in samenwerking met aannemers in Sri Lanka onder leiding van Rathna. (bijv. Reparatie dak, schilderwerk, aanleg elektriciteit, etc.).  In 2016 is het gebouw in zijn geheel opgeleverd en gerenoveerd.

De kosten van de renovatie van het Pandhukabayapura College waren ongeveer €16.000,- euro en is mede mogelijk gemaakt door een donatie van Kiwanis en de Sponsorplons.

school
school 2
school3
school4

Al vanaf €15,- euro per maand steun je één van onze projecten

Of liever doneren via je eigen bank: NL29RABO0155728377 t.n.v. Stichting Kalyani

a257cf3a 83b1 489e b833 2179db7cc11f
Scan deze IDeal Qr code met je eigen bankapp en doneer zo een eigen bijdrage

Stichting Kalyani zet zich in voor de educatieve ontwikkeling en zorg van de kinderen in Sri-Lanka zodat zij kans maken op een betere toekomst!

A Friend For Sri Lanka

© 2024 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 - 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan en Eliyah