Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka
Inzameling voor IT Centra district Buttala

Verscheping Container 2020

Container-stichting-Kalyani
Schoolbankjes
Sri Lanka meisje aan het spelen met de bal

*Op donderdag 20 augustus is de container aangekomen en gedoneerd aan de verschillende onderwijs projecten in het noorden en zuiden van Sri-Lanka*

We hebben inmiddels een STOP gezet op het inzamelen en aannemen van spullen. De geplande datum voor het laden van de 40Ft zeecontainer staat op zaterdag 4 juli 2020

Onze manager van onze IT Centra in district Buttala heeft gevraagd of wij toch weer een nieuwe lading computers willen verschepen. De huidige computers beginnen namelijk stuk te gaan en dat is op zich ook niet zo vreemd na bijna 4 jaar in het warme klimaat van Sri-Lanka. Dus we zijn als eerst opzoek gegaan naar opslagruimte die we tijdelijk kunnen gebruiken. Daarna zijn we natuurlijk weer begonnen met al onze contacten te benaderen uit de voorgaande jaren om spullen in te zamelen.

We zamelen hoofdzakelijk computers in en andere materialen die gerelateerd zijn aan scholen. Voor het officiële lijstje van onze manager Tissa, verwijzen we je graag door naar het volgende tabje “Verlanglijstje Tissa”.  

Heb je zelf nog spullen liggen of weet je een bedrijf of school die oude computers heeft of ander lesmateriaal, laat het ons dan weten en neem contact met ons op. We hopen de container medio April te kunnen verschepen.

Het lijstje van Tissa in het Engels:

  1. Computers and related equipment
  2. Furniture equivalent to the number of computers you send. (we use plastic chairs in the new centers. therefore, send more furniture if possible)
  3. 05 Multimedia Projectors (one for each center)
  4. Eire phones (equivalent to the number of computers)

We have an idea to establish computer and English library in each center. Therefore, please send tables, chairs, cupboards and book racks if possible. Also we are planning to make one smart class for both English and IT training in our main center in Monaragala which will need the items mentioned in the attached.

container 20
Kinderstoeltjes donatie
Stoelen donatie
Fiestendonatie

Al vanaf €15,- euro per maand steun je één van onze projecten

Of liever doneren via je eigen bank: NL29RABO0155728377 t.n.v. Stichting Kalyani

a257cf3a 83b1 489e b833 2179db7cc11f
Scan deze IDeal Qr code met je eigen bankapp en doneer zo een eigen bijdrage

Stichting Kalyani zet zich in voor de educatieve ontwikkeling en zorg van de kinderen in Sri-Lanka zodat zij kans maken op een betere toekomst!

A Friend For Sri Lanka

© 2024 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 - 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan en Eliyah