Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka
Stichting Kalyani Collecteweek

Stichting Kalyani bedankt de Enkhuizenaren. 

Tussen 29 augustus en 4 september ging een team 14 collectanten langs de deuren in Enkhuizen. In de weken ervoor had de stichting al veel gedaan om de collecteweek aan te kondigen. Net zoals vorig jaar kon er weer in contanten maar, ook digitaal, via een IDeal QR-code worden gedoneerd. Toch bleek het doneren in contacten dit jaar erg populair te zijn onder de Enkhuizenaren wat de totale collecte opbrengst bracht op een bedrag van €2876,-. Stichting Kalyani bedankt dan ook iedereen die een gift heeft gedaan. 

Voor iedereen die niet thuis was, ging er een “we hebben je gemist” flyer door de brievenbus. Je kon zo op een later tijdstip alsnog doneren. Niet alleen de Qr-code op de flyer maar, ook die nog staat vermeld op de website blijft actief tot 30 september. Zo is er nog de hele maand de gelegenheid om vrijblijvend een donatie te doen aan het AGRI project. 

Met de opbrengst word voedsel verbouwd op een stuk landbouwgrond ter grote van 3 hectare. Nu de moesson (regenseizoen) voor de deur staat word er ook op kleinere schaal, en beter beschut van de hevige regenval, direct bij families thuis groenten verbouwd. Stichting Kalyani voorziet dan in de aankoop van goede zaden en in samenwerking de aanleg en onderhoudt van de moestuin. Veel families hebben het moeilijk en hebben weinig tot helemaal geen eten. Deze manier geeft ze voor een veel langere periode te eten en de moestuin kan steeds overnieuw worden opgestart. 

Heb je interesse om vrijwilliger te worden en mee te lopen als collectant voor 2023? Dat kan via info@kalyani.nl 

 

Stichting Kalyani Enkhuizen colelcte 2022

Volg ons of deel dit bericht

Help mee als collectant

Help mee als collectant

Help mee als collectant! In Enkhuizen lopen wij in de periode van 26 tot 31 augustus (week35) weer onze jaarlijkse collecteweek. Om de collecte in alle wijken weer succesvol te laten verlopen, zijn wij weer op zoek naar collectanten. Lang niet iedereen vind het een...

Donatie van Buriyani lunch

Donatie van Buriyani lunch

Donatie van een Buriyani lunch + wand ventilator Afgelopen week was bijzonder vanwege de viering van "Vesak Full Moon Poya". Dit is de viering van drie belangrijke momenten van Gautame Buddha. Namelijk zijn geboorte, zijn verlichting en zijn dood. Op nog geen 500m van...

Al vanaf €15,- euro per maand steun je één van onze projecten

Of liever doneren via je eigen bank: NL29RABO0155728377 t.n.v. Stichting Kalyani

a257cf3a 83b1 489e b833 2179db7cc11f
Scan deze IDeal Qr code met je eigen bankapp en doneer zo een eigen bijdrage

Stichting Kalyani zet zich in voor de educatieve ontwikkeling en zorg van de kinderen in Sri-Lanka zodat zij kans maken op een betere toekomst!

© 2024 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 - 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan en Eliyah