Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka
Stichting Kalyani Collecteweek

Stichting Kalyani bedankt de Enkhuizenaren. 

Tussen 29 augustus en 4 september ging een team 14 collectanten langs de deuren in Enkhuizen. In de weken ervoor had de stichting al veel gedaan om de collecteweek aan te kondigen. Net zoals vorig jaar kon er weer in contanten maar, ook digitaal, via een IDeal QR-code worden gedoneerd. Toch bleek het doneren in contacten dit jaar erg populair te zijn onder de Enkhuizenaren wat de totale collecte opbrengst bracht op een bedrag van €2876,-. Stichting Kalyani bedankt dan ook iedereen die een gift heeft gedaan. 

Voor iedereen die niet thuis was, ging er een “we hebben je gemist” flyer door de brievenbus. Je kon zo op een later tijdstip alsnog doneren. Niet alleen de Qr-code op de flyer maar, ook die nog staat vermeld op de website blijft actief tot 30 september. Zo is er nog de hele maand de gelegenheid om vrijblijvend een donatie te doen aan het AGRI project. 

Met de opbrengst word voedsel verbouwd op een stuk landbouwgrond ter grote van 3 hectare. Nu de moesson (regenseizoen) voor de deur staat word er ook op kleinere schaal, en beter beschut van de hevige regenval, direct bij families thuis groenten verbouwd. Stichting Kalyani voorziet dan in de aankoop van goede zaden en in samenwerking de aanleg en onderhoudt van de moestuin. Veel families hebben het moeilijk en hebben weinig tot helemaal geen eten. Deze manier geeft ze voor een veel langere periode te eten en de moestuin kan steeds overnieuw worden opgestart. 

Heb je interesse om vrijwilliger te worden en mee te lopen als collectant voor 2023? Dat kan via info@kalyani.nl 

 

Stichting Kalyani Enkhuizen colelcte 2022

Volg ons of deel dit bericht

Zuiderkerk markt zaterdag 13 april

Zuiderkerk markt zaterdag 13 april

Deelname Zuiderkerk markt Enkhuizen Op zaterdag 13 april was de stichting aanwezig met een verkoop kraampje tijdens de viering van het 600 jarig bestaan van de Zuiderkerk. Deze hele dag was gevuld met verschillende activiteiten voor zowel jong en oud. Eliyah en Ethan...

Bouw school in Sigirya

Bouw school in Sigirya

Een school bouwen is een enorm project maar, we zijn inmiddels in een fase van de bouw aangekomen waarbij we het eindresultaat steeds beter gaan zien. In de afgelopen weken was er veel regenval wat werkzaamheden aan de buitenkant van het schoolgebouw vertraagde....

Al vanaf €15,- euro per maand steun je één van onze projecten

Of liever doneren via je eigen bank: NL29RABO0155728377 t.n.v. Stichting Kalyani

a257cf3a 83b1 489e b833 2179db7cc11f
Scan deze IDeal Qr code met je eigen bankapp en doneer zo een eigen bijdrage

Stichting Kalyani zet zich in voor de educatieve ontwikkeling en zorg van de kinderen in Sri-Lanka zodat zij kans maken op een betere toekomst!

A Friend For Sri Lanka

© 2024 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 - 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan en Eliyah