Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka

Collecteweek van 29 aug tot 4 sep

Deze hele week geven we online, extra aandacht voor het ophalen van giften voor ons AGRI project

Stichting Kalyani collecteert van 29 augustus tot 4 september in Enkhuizen. Net zoals vorig jaar kan er in contanten maar, ook weer digitaal worden gedoneerd, via het scannen van een IDeal QR code.

Elk jaar wordt er een project uitgekozen waar de opbrengst naar toe mag gaan en dit jaar zal dit het doneren van voedselpakketten zijn in combinatie met ons AGRI project. In Sri Lanka wordt de dagelijkse gang van zaken nog steeds sterk beperkt door de huidige economische omstandigheden wat voor veel arme gezinnen betekend dat er helemaal geen eten is. Met een donatie kunnen we die problemen niet oplossen, maar wel onze steun geven aan deze gezinnen.

Dit jaar gaan de donaties naar een groot AGRI project waarbij op een stuk landbouwgrond ter grootte van 3 hectare verschillende groenten worden verbouwd. Anders dan in het voorgaande jaar waarbij een voedselpakket werd gedoneerd, kan de stichting nu voor een veel langere periode, families voorzien van het nodige eten. 

Dit jaar kun je via de QR code een vrijblijvende een donatie doen.

Voor €9,- euro kan de stichting een compleet voedselpakket doneren aan een gezin bestaande uit 4 personen. Hiermee kan het gezin zich weer voor een kleine maand redden.

” Op 3 hectare land worden veel verschillende groenten gewassen verbouwd”.

Doneer €2,- euro

Doneren via de QR kan tot 30 september 2022!

Bedankt voor je donatie

Na de collecteweek zullen we het opgehaalde bedrag, via onze website en de social mediakanalen bekendmaken

Doneren via je eigen bank

Indien je niet ons donatie formulier of QR code wilt gebruiken om geld te doneren, kun je natuurlijk ook altijd zelf een gift doen via je eigen bank. Ook op deze manier kun je zelf kiezen of je eenmalig of periodiek geld wilt overmaken. Het bedrag kun je  overboeken op ons bankrekening nr.:

NL29RABO0155728377 t.n.v. Stichting Kalyani.

 

Word vrijwilliger

Stichting Kalyani is altijd op zoek naar nieuwe vrijwiligers. Wil jij ons helpen meld je dan aan

Donatie van voedselpakketten

De situatie in Sri Lanka is nog steeds niet aan de beter hand. Middels het doneren aan ons AGRI project kunnen wij via voedselpakketten families weer voor een langere periode voorzien van eten.

Niet Thuis!

Een collectant aan de deur maar, je was niet thuis, dan is de kans groot dat je één van deze flyer op de deurmat hebt liggen. Door het scannen van de Qr code kun je alsnog doneren.

Bouw van school Sigiriya gestart

Bouw van school Sigiriya gestart

Start bouwproject: Nieuwe school in Sigiriya De stichting heeft vanaf het begin altijd het doel gehad om projectmatig steun te bieden op tal van verschillende gebieden. Waar is...

Aanleg schoolmoestuin

Aanleg schoolmoestuin

AGRI Project: Start van een schoolmoestuin Twee weken geleden zijn al de eerste voorbereidingen gedaan voor het opstarten van een nieuwe moestuin. Een groot stuk grond wat zich...

Collecte opbrengst Enkhuizen 2022

Collecte opbrengst Enkhuizen 2022

Stichting Kalyani bedankt de Enkhuizenaren.  Tussen 29 augustus en 4 september ging een team 14 collectanten langs de deuren in Enkhuizen. In de weken ervoor had de stichting al...

Wist je dat

We in de afgelopen 11 jaar al veel hebben bereikt.

%

opbrengsten na de projecten

€ donaties ontvangen sinds 2011

Vrijwilligers

Donaties voedselpakketten

educatieve centrums

Ayobuwan

 

Al vanaf €5,- euro per maand steunt u één van onze projecten

© 2022 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 – 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan & Eliyah