Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka

Collecteweek van 28 Aug tot 3 sep

food bank 57

Deze hele week geven we online, extra aandacht voor het ophalen van giften voor ons school project

” Gratis onderwijs voor kinderen”.

Stichting Kalyani collecteert van 28 augustus tot 3 september in Enkhuizen. Net zoals in voorgaande jaren kan er in contanten maar, ook weer digitaal worden gedoneerd, via het scannen van een IDeal QR code.

Elk jaar wordt er een project uitgekozen waar de opbrengst naar toe mag gaan en dit jaar zal de opbrengst gaan naar de bouw van een school. De 1ste steen voor de bouw van het nieuwe schoolgebouw werd gelegd door Ramona Kalyani van Ark zelf afgelopen maart in Sri Lanka.

Om dit plan beter zichtbaar te maken, nog voordat er een steen was gemetseld hebben we alle ideeën verwerkt in een 3D animatie. De animatie laat je in een paar minuten duidelijk zien wat we willen bouwen en neemt je mee door het schoolgebouw. De school zal zich gaan focussen op de gewone alledaagse leerling. Deze grote groep van kinderen kunnen extra onderwijs in de Engelse taal of korte computer gerichte opleidingen niet betalen. Bij extra onderwijs moet je denken aan Engelse conversatie lessen en de verbetering van de schrijfvaardigheid. Leerlingen kunnen ook kiezen om beter te leren werken met de computer en verschillende programma’s. Voor ons bijna vanzelfsprekend maar, voor deze groep kinderen een waardevolle toevoeging op hun ontwikkeling. 

De totale kosten 17,2 miljoen RS en dat is met de huidige wisselkoers afgerond €50.000,-

 

Ramona van Ark | Stichting Kalyani

Ramona van Ark legt 1ste steen maart 2023

Sri Lanka Team

Team in Sri Lanka 

Stichting Kalyani school 2022
food bank 57

Doneren

Via de QR code of je eigen bank

Bedankt voor je donatie

Na de collecteweek zullen we het opgehaalde bedrag, via onze website en de social mediakanalen bekendmaken

Doneren via je eigen bank

Indien je niet ons donatie formulier of QR code wilt gebruiken om geld te doneren, kun je natuurlijk ook altijd zelf een gift doen via je eigen bank. Ook op deze manier kun je zelf kiezen of je eenmalig of periodiek geld wilt overmaken. Het bedrag kun je  overboeken op ons bankrekening nr.:

NL29RABO0155728377 t.n.v. Stichting Kalyani.

 

Stichting Kalyani

Niet thuis!

Een collectant aan de deur maar, je was niet thuis, dan is de kans groot dat je één van deze flyer op de deurmat hebt liggen. Door het scannen van de Qr code kun je alsnog doneren.

Help mee als collectant

Help mee als collectant

Help mee als collectant! In Enkhuizen lopen wij in de periode van 26 tot 31 augustus (week35) weer onze jaarlijkse collecteweek. Om de collecte in alle wijken weer succesvol te...

Donatie van Buriyani lunch

Donatie van Buriyani lunch

Donatie van een Buriyani lunch + wand ventilator Afgelopen week was bijzonder vanwege de viering van "Vesak Full Moon Poya". Dit is de viering van drie belangrijke momenten van...

Al vanaf €15,- euro per maand steun je één van onze projecten

Of liever doneren via je eigen bank: NL29RABO0155728377 t.n.v. Stichting Kalyani

a257cf3a 83b1 489e b833 2179db7cc11f
Scan deze IDeal Qr code met je eigen bankapp en doneer zo een eigen bijdrage

Stichting Kalyani zet zich in voor de educatieve ontwikkeling en zorg van de kinderen in Sri-Lanka zodat zij kans maken op een betere toekomst!

© 2024 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 - 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan en Eliyah