Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka

Collecteweek van 29 aug tot 4 sep

Deze hele week geven we online, extra aandacht voor het ophalen van giften voor voedselpakketten

Het kan weer!. Na bijna 2 jaar gaat Stichting Kalyani weer collecte lopen. Dat betekend dat onze collectanten in Enkhuizen weer langs de deur komen en het zal, ongetwijfeld voor iedereen wel weer even wennen zijn. Want een collectant aan de deur krijgen, is alweer een lange tijd geleden.

We weten ook dat niet iedereen die ons volgt in Enkhuizen woont en daarom zal ervoor het eerst dit jaar de mogelijkheid zijn voor het online doneren, via een IDeal Qr code. Voor de collectant aan de deur zal het ‚Äúouderwetse‚ÄĚ kleingeld doneren nu samengaan met de mogelijkheid tot het laten scannen van een iDeal QR code. Via je eigen bankApp scan je de code en doneer je een bedrag.

Elk jaar wordt er een project uitgekozen waar de opbrengst naar toe mag gaan en dit jaar zal dit het doneren van voedselpakketten zijn. In Sri Lanka wordt de dagelijkse gang van zaken nog steeds sterk beperkt door Covid19, wat voor veel arme gezinnen betekend dat er helemaal geen eten is. Met het doneren van een voedselpakket kunnen we Covid19 niet oplossen, maar wel onze steun geven aan deze gezinnen.

Voor ‚ā¨9,- euro kan de stichting een voedselpakket doneren aan een gezin bestaande uit 4 personen. Hiermee kan het gezin zich weer voor een kleine maand redden.

” Inmiddels hebben we op deze manier al meer dan 400 gezinnen mogen helpen”.

Doneer¬†‚ā¨2,- euro

Doneren via de QR kan tot 30 september 2021!

Bedankt voor je donatie

Na de collecteweek zullen we het opgehaalde bedrag, via onze website en de social mediakanalen bekendmaken

Doneren via je eigen bank

Indien je niet ons donatie formulier of QR code wilt gebruiken om geld te doneren, kun je natuurlijk ook altijd zelf een gift doen via je eigen bank. Ook op deze manier kun je zelf kiezen of je eenmalig of periodiek geld wilt overmaken. Het bedrag kun je  overboeken op ons bankrekening nr.:

NL29RABO0155728377 t.n.v. Stichting Kalyani.

 

Inhoudt pakket

Rice 5 kgs,Dhall 1 kgs, Potato 1 kgs, Chilly Powder 100 gram, Curry Powder 100 gram, Garlic 250 gram, Table Salt 1pkt, Flour 1kgs, Tea 50 grams, Sugar 1kgs, Soap 2, Panadol 1pkt, Biscuits 1pkt, Sprats 250 grams, Coconuts 2, Eggs 6, Milk Powder 350 gram

Word vrijwilliger

Stichting Kalyani is altijd op zoek naar nieuwe vrijwiligers. Wil jij ons daarbij helpen meld je dan aan

Donatie van voedselpakketten

De situatie rondom Covid19 is nog steeds niet aan de beter hand. Middels het doneren van voedselpakketten kunnen families weer voor bijna, 1 maand zichzelf voorzien van eten.

Niet Thuis!

Een collectant aan de deur maar, je was niet thuis, dan is de kans groot dat je één van deze flyer op de deurmat hebt liggen. Door het scannen van de Qr code kun je alsnog doneren.

Start AGRI Project

Start AGRI Project

Stichting Kalyani start AGRI project De start van ons AGRI project is goed begonnen. Er is 3 hectare grond beschikbaar gesteld om op te gaan verbouwen. Met met een succesvolle...

Donatie Oekra√Įne Giro555

Donatie Oekra√Įne Giro555

Donaties van ‚ā¨1000,- Giro555 - Oekra√Įne Op dit moment gebeuren er vreselijke dingen in Oekra√Įne. Zoveel mensen en kinderen worden dakloos en/of moeten vluchten voor het geweld....

Donaties aan 500 kinderen

Donaties aan 500 kinderen

Donaties aan 500 kinderen 2022 begint met donaties. In de afgelopen weken zijn er al op veel verschillende plekken donaties gedaan. Veelal ging het om steun d.m.v....

Covid19 en onze collectanten

Onze collectanten zullen op gepaste afstand voor de deur staan. 

%

opbrengsten na de projecten

‚ā¨ donaties ontvangen sinds 2011

Vrijwilligers

Donaties voedselpakketten

educatieve centrums

Ayobuwan

 

Al vanaf ‚ā¨5,- euro per maand steunt u √©√©n van onze projecten

© 2021 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 - 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan & Eliyah