Stichting Kalyani A Friend for Sri-Lanka
Ramona van Ark | Stichting Kalyani

Jaarlijkse collecteweek opbrengst €2312,-

Op maandag 28 augustus was het dan zover. De jaarlijkse collecteweek van Stichting Kalyani stond op het punt te beginnen. Om dit traditioneel te vieren ging Ramona Kalyani van Ark deze avond gekleed in sari, langs de deuren in de Boerenhoek. Samen met alle andere vrijwilligers werd er in deze week een extra centje opgehaald voor een belangrijk school bouwproject. Voor wie niet thuis was ging er een flyer door de deur om zo alsnog de mogelijkheid te hebben om later te doneren. 

In de weken ervoor was er hard gewerkt om voldoende collectanten te vinden. Dit is normaliter elk jaar een hele klus maar, dit jaar viel de collecteweek precies in de laatste week van de zomervakantie en veel van onze vrijwilligers genoten nog van hun wel verdiende vakantie. Met ruim 10 collectanten minder moesten de (loop)wijken wat groter worden gemaakt en de avonden wat vroeger beginnen. We waren dan ook erg dankbaar dat de jongere generatie zich aanmeldde en besloot een handje mee te helpen. 

De stichting had als doel zich eerst te focussen op de binnenstad van Enkhuizen en later de omliggende wijken te collecteren. Dit is ons helaas niet gelukt en we hopen voor volgend jaar voor dit stukje Enkhuizen nieuwe collectanten te vinden. Als collectant ben je veel aan het lopen en stap je op een avond zo 14.000 stappen weg, wat bijna 9,5 km is. 

Inmiddels zijn alle centen geteld en de totale opbrengst van de collecte is €2312,-.

Dit is bijna 1 miljoen RS. De stichting maar ook alle collectanten willen iedereen die heeft gedoneerd enorm bedanken voor hun vrijwillige bijdrage. Tot volgend jaar. 

Wat gaat er nu gebeuren met de opbrengst!. De stichting is sinds januari van dit jaar gestart met de bouw van een nieuwe school in Sigiriya. Deze school zal zich gaan focussen op de gewone alledaagse leerling die extra onderwijs in de Engelse schrijfvaardigheid of conversatie niet kan betalen. Ook komen er korte en lange IT gerichte opleidingen. De opbrengst van deze collecte draagt enorm bij aan de bouw van de school om deze voor het einde van dit jaar helemaal “up and running”. 

Volg ons of deel dit bericht

Help mee als collectant

Help mee als collectant

Help mee als collectant! In Enkhuizen lopen wij in de periode van 26 tot 31 augustus (week35) weer onze jaarlijkse collecteweek. Om de collecte in alle wijken weer succesvol te laten verlopen, zijn wij weer op zoek naar collectanten. Lang niet iedereen vind het een...

Donatie van Buriyani lunch

Donatie van Buriyani lunch

Donatie van een Buriyani lunch + wand ventilator Afgelopen week was bijzonder vanwege de viering van "Vesak Full Moon Poya". Dit is de viering van drie belangrijke momenten van Gautame Buddha. Namelijk zijn geboorte, zijn verlichting en zijn dood. Op nog geen 500m van...

Al vanaf €15,- euro per maand steun je één van onze projecten

Of liever doneren via je eigen bank: NL29RABO0155728377 t.n.v. Stichting Kalyani

a257cf3a 83b1 489e b833 2179db7cc11f
Scan deze IDeal Qr code met je eigen bankapp en doneer zo een eigen bijdrage

Stichting Kalyani zet zich in voor de educatieve ontwikkeling en zorg van de kinderen in Sri-Lanka zodat zij kans maken op een betere toekomst!

© 2024 Stichting Kalyani | Kruislaan 51 - 1601 PK Enkhuizen | info@kalyani.nl | AVG Privacy | Webdesign Ethan en Eliyah